Napsat recenzi

Palm Beach Hotel, Psalidi - Kos

Recenze hotelu Palm Beach Hotel *** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Romantický bazén v hotelu Palm Beach Romantický bazén v hotelu Palm Beach
  • Antické památky města Kos Antické památky města Kos
  • Banány v zahradě hotelu Palm Beach Banány v zahradě hotelu Palm Beach

Hotel splnil naše očekávání, se službami jsme byly spokojené. Je třeba požadovat ubytování v pokojích v patrech, alespoň zvýšeném přízemí. Jsou tam totiž pokoje v suterénu, které jsou velmi nepříjemné a je v nich cítit plíseň.

Ubytování  průměrně (3/5)

Měly jsme pokoj ve zvýšeném přízemí s balkonem a s výhledem do kraje. Bylo to dost nízko, takže procházející byli v úrovni zábradlí. Nebylo to příjemné spíš v noci kvůli pocitu bezpečnosti. Úklid byl prováděn denně, hlavně stlaní a skládání nočních košil do uměleckých motýlků. Jen na podlahu zapomínali a ani jednou ji za ten týden nevymetli ani nevytřeli, takže písek všude.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla dobrá, jen organizačně to někdy vázlo při večeri pro nedostatek místa k sezení. Ale to mohlo být také tím, že jsme tam byly již v posledním termínu a ne vždy se večer dalo sedět venku. V sezóně při pěkném počasí asi tyto problémy nejsou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál hotelu, recepční a obsluha byli příjemní a milí. Na recepci večer bývala i příjemná Slovenka, která dokázala lidem poradit. Využívaly jsme občas bazén, který byl čistý a ve velmi příjemné a krásně udržované zahradě. Během toho posledního týdne tam byly dva večery s programem - folklorním a country, což bylo velmi příjemné.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Moře bylo sice v docházkové vzdálenosti jen přes silnici, ale nebyl tam nikde příjemný vstup. Pláže, které v sezóně fungují za poplatek byly již zavřené a byl na nich zanechaný celkem nepořádek - rozbité židlé, lehátká, roztrhané slunečníky. Po zapůjčení auta jsme jezdily po ostrově a využívaly jiné pláže hlavně na jihovýchodě, kde bylo opravdu krásně.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Hotel se nachází na konci města, není tam celkem co k vidění ani k navštívení. Příjemná je ale delší procházka do centra města Kos, které je pěkně upravené a je tam spousta antických vykopávek k vidění a také lze navštívit pevnost. Určitě má Kos co nabídnout.

Mimo jiné i zajímavé výlety lodí. Jen je třeba se trochu samostatně zorientovat. Výlety doporučované delegáty jsou dost drahé, přímo se dají pořídit levněji. Totéž platí o zapůjčení auta.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ostrov Kos jsme navštivily na konci sezóny a velmi se nám tam líbilo. Ostrov je malý ale zajímavý a má co nabídnout.

My jsme služeb delegáta nevyužily, jsme samostatné a podnikavé, jazykově vybavené, takže jsme si pobyt na Kosu krásně užívaly.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání