Napsat recenzi

Natura Village Park

Recenze hotelu Natura Park Village Hotel & Spa ***** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 85x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel s menšími ubytovacími jedno až dvou patrovými domky rozesetými po celém komplexu. Od nejzažšího ubytování k moří cca 400m

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Byly jsme ubytováni v nejzašší části kompllexu. První dva dny zápach z nedaleké čističky, hned vedle hotelu se pásly krávy.

Postele se tvářili jako manželské, ale neustále se rozjížděli. Dobré je si vzít kus provazu a svázat nohy.

Jeden stolek musel stát v rohu jinak by se rozpadl.

Jinak čisto každý den ustláno a vyměněné ručníky.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Velký výběr, čtvrtek zaměřen na mořské plody. Velká časová prodleva mezi obědem a večeří (14.00-19,30) kávové automaty zapnuté jen o snídani. Takže dort a kávu po obědě si nedáte. Na kávu je možné dojít do dvou barů, ale v jednom nebylo jídlo vůbec a ve druhém mezi bazénem a pláží jen malá vytrína s croasanama a pod, co pak kolem 16.00 menili za rozkrájenou pizzu a slané pečivo. Na baru dvě malé bendky s ovocem a zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Tenisový kurt ping pong, petanque, plážový volejbal. Malý obchod když něco zapomenete.

Personál v pohodě. Bohužel nemají půllitry a na pláži točí pivo do plastovývh kelímků 0,2l.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Velké oblázky, na kterých je kluzký nános. Takže lepší pro vstup do moře menší molo se žebříkem. Dno moře jednotvárné. Když se vzala houska, tak k molu připluly nějaké ryby.

Kvůli přístupu do moře téměř nevhodné pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Klasičtí Řekové prostory i mezi i luxusnějšími hotely vyplněné buď kravami, ovcemi a nepořádkem.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Vzhledem k tomu, že hotel je italský, a mají tam Italové vlastní animátory všude slyšíte celý týden italskou hudbu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání