Napsat recenzi

Kazdy ma jine pozadavky

Recenze hotelu Natura Park Village Hotel & Spa ***** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 163x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na uvod bych rada rekla ze si myslim, ze ac ma kazdy jiny vkus a vyhledava neco jineho, ma recenze je objektivni a mam s cim porovnavat-na dovolené letame 2x rocne. Vysvetlim-jelikoz v popisu hotelu se uvadi all inclusive napoje alkoholicke i nealkoholicke mistni vyroby jako skoro u kazdeho zajezdu a po prijezdu na hotel je realita- nealko napoje ANO, alko napoje znamena pouze pivo a vino!! A to teda neni standartni all inclusive jak, mi bylo receno na miste!! Tak to ma byt uvedeno v popisu hotelu nebo oznaceno jako lehke all... Toto jsem nikde jinde nezazila. Nejsme alkoholici, ale mnoho z nas si na te dovolene chce ten drink dat a proto to kupuje, kdyby to bylo jak ma uvedeno, mnoho z nas by vybralo jiny hotel... nehlede na to ze jsme si zaplatili ALL inclusive.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Prostorný pokoj a koupelna. Ciste-kazdy den uklid a ciste rucniky. Vybaveni starsi, ale to pro nas neni dulezite chodime se tam opravdu jen vyspat a zadny cas tam netravime

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava vyborna! Jelikoz je hotel prevazne pro italskou klientelu je italie zarazena i do jidla kazdy den pasta. Milovnici seafood budou milovat ctvrtek kdy je u vecere prevazne vse z more. Nechybi gyros, souvlaky a jehneci. Proste takovy vyber nemuze ani clovek ochutnat. Napoje samoobsluzne, ale jak jsem zminila vyse pouze nealko(kava) pivo, vino.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

U nas nebyl zadny problem vsichni velice prijemni. Akorat byla sezona hotel plny a nebyl mozny pozdejsi check out, takze od dvanacti jsme do 9 do vecera cekali na recepci(i kdyz je k dispozici do 18;00 sprcha ve spa), ale za to personal nemuze. Wifi v celem arealu.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Plaz a lehatka v poradku vzdy bylo misto, ale chodily jsme pred desatou. Vstup do vody urcite vyzaduje obuv. Ve vode jsou kameny. Nebo po mole se schudkama rovnou do vody More teple a pruzracne. Pod vodou hodne ryb takze i snorchl a bryle s sebou.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okoli jako u vetsina hotelu... Nikde nic jen sucho... Ovsem do 7km od hotelu v pravo je centrum a v levo therma beach s horkym pramenem a ta byla super. Autobusova zastavka kousek od hotelu. My si pujcily auto na den cca 50 auro.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Az na to piti byl hotel i lokalita velice hezky ale oznacila bych ho spise na ***+

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání