Napsat recenzi

.-(

Recenze hotelu Kipriotis Hippocrates Hotel **** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 2

Na 4* hotel velmi slabé.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokuj byl sice na slušné úrovni a měl být 6x týdně uklízen a obden měněny ručníky - nic z toho se samozřejmě nedělo, úklid se smrsknul na vynesení dvou odpadových košů a to bylo za celý pobyt vše, ručníky a osušky jsme měli na celý pobyt a tak si jistě každý dovede představit jak vypadaly, domníval jsem se, že "ukrajinská úklidová četa" po tom co jí nechám na posteli 5 euro alespoň jednou za pobyt vymění osušky, ale shrábli peníze a to bylo vše. Toaletní papír (2 role) si pravděpodobně mysleli, že jako v "jejich domovině", nám vydrží na celý pobyt a tak jsme byli nuceni si nosit po třech dnech toaletní papír z veřejně přístupných WC v hotelu a u bazénu.

domnívali jsme se, že když uděláme prstem do prachu na stolcích čáru tak se úklidová parta dovtípí, že by to chtělo prach setřít, ale opět nic!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava vcelku pestrá - střídala se každý den jiná kuchyně (asijská, řecká, indická, atd.), byl dostatek ovoce, zákusky i zmrzlina, nápoje vcelku v pořádku, jen by vše nemuselo být "krabicové" a z "postmixů", navíc vše nealko strašně přeslazené.

Personál byl vcelku ochotný.

Bar Apollon (napůl bazénový a napůl hotelový) také vcelku v pohodě a personál příjemný a ochotný, až na to, že se hosty snažil "ošidit" a do míchaných nápojů jaksi "zapomínal" dát alkohol, ale i to se po tom co hosté stěžovali, hlavně mladí ze "západu", zjistili, že ani 10 Piňa kolád je neopije, změnilo!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu bylo to jediné co stálo za to, byl příjemný a vstřícný, snažil se vyhovět, tedy až na "četu pokojských" , viz. výše.

Hotel dávno za "zenitem" a i někdo z hostů to naznačil tím, že u vjezdu k hotelu urazil všechny čtvrté hvězdičky a tak hotel "pasoval" na 3*.

Jinak služby v hotelu veškeré žádné, ale jelikož jsme zcestovalí tak nám to nevadilo a každý večer jsme jezdili za zábavou do hlavního města Kosu.

Na závěr bonus pro všechny co končili pobyt ve formě jedné koupelny pro ženy a jedné pro muže a do toho ještě rodiny s dětmi pro které prý je hotel zapovězen a je jem pro dospělé nad 18 let! :-D

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Moře sice čisté, ale hotel nemá svou pláž a tak to "zachraňovaly" pláže soukromé, samozřejmě placené a nebo hotelové s tím, že jste "riskovali" vyhození!

Pláže jsou i tak s kopami seschlých "chaluh" a jsou "oblázkové (cca 20 cm v průměru).

10 eur za dvě lehátka a slunečník bylo v pohodě a v ceně byl i bonus ve formě nápoje zdarma ke každému lehátku, také se majitel o svou pláž výborně staral - uklizeno, čisté WC, vlastní sprcha a velký výběr jídel a nápojů za přijatelné ceny a např. Frappé o 1 euro levnější než v "luxusním" 4 * hotelu Hippocrates Kipriotis?

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí hotelu, těžká nuda!

Pár půjčoven motorových vozidel, dva "super" markety a "chcípl pes"!

Ještě, že do Kos Townu je to kousek a dokonce tam jezdí i městský autobus za 2 eura/osoba a jezdí často a od cca 6 do 24 hodin.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

K tomu není co dodat!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Alex: nechápu Vaše znepokojení - 30. 7. 2023 12:17

Dobrý den, v tomto hotelu jsme byli na konci června a byli jsme naprosto spokojení my i ostatní Češi, se kterými jsme se tam potkali. Ručníky měněny KAŽDÝ DEN. Obecně byl úklid v naprostém pořádku. Nikdy jsme uklízečkám nenechávali žádné eura a i tak bylo vždy uklizeno. Chápu, že co se týče úklidu je to člověk od člověka, někdo je pečlivější a někdo méně, ale určitě nikdo nemění ručníky jak se mu zachce, musí to být interně dáno. Věc, co mě na Vaší recenzi zvedla ze židle - hotel SVOU PLÁŽ MÁ, je na ní dokonce i bar v rámci all inclusive, lehátka a slunečníky. Na pláž jsme šli hned ráno po nočním příletu a dokonce nám o ní říkala i delegátka. To, že máme každý svůj názor chápu a respektuju, ale tohle není věc názoru…. takže pokud někoho tato recenze odrazuje od pobytu v tomto hotelu, tak Vás můžu naprosto uklidnit - my byli naprosto spokojení a klidně bysme se vrátili. Jediné, s čím na Vaší recenzi souhlasím je to, že barmani šidili drinky, toť asi vše. reagovat

Jura: Re: nechápu Vaše znepokojení - reakce na Alex. - 30. 7. 2023 13:32

Vážená Alex, kdyby nebyly věci tak jak jsem popsal tak bych to nezveřejňoval, ale asi se za těch pár dní od doby kdy jste v hotelu byla Vy hodně změnilo a co se týká - při přihlašování se jsme na recepci obdrželi pokyny hotelu k pobytu v angličtině kde bylo jasně sděleno, že se uklízí 6x v týdnu a ručníky a osušky se mění obden a tak se nikdy nestalo a to už jsme dělali na zaprášeném nábytku "čáry" prstem s tím, že se ukrajinské pokojské možná dovtípí, ale asi jsou hodně otrlé a tak se nic nestalo.. Co se týká pláže tak naše delegátka nás hned na první schůzce upozornila, že pláž není hotelová, ale veřejná a zanedbaná (což se potvrdilo - všude na pláži hromady suché vodní trávy a z převlékací budky si lidé udělali záchod, jediné co fungovalo byla sprcha), to byl důvod proč jsme chodili jinam a tam jsme byli spokojeni a dodatek - delegátka nás posílala na pláž hotelu Ramira Beach s tím, že máme podobné "náramky" a tak se máme chodit opalovat a koupat tam, jenže my s manželkou jsme byli asi "špatně" vychovaní a neumíme podvádět a tak jsme se o to ani nikdy nepokusili. A na závěr: na Kosu jsme nebyli poprvé, líbí se nám, ale do tohoto hotelu již nikdy a kdo věří Vám tak ať si to vyzkouší, všichni jsme svéprávní a tudíž odpovídáme za svá rozhodnutí, ale to mi nebrání sdělit svoje zkušenosti druhým. Jako malý dovětek bych ještě uvedl, že kdyby byl hotel tak "skvělý" jak uvádíte Vy tak by asi někdo z turistů neurazil u vjezdu k hotelu na zídce s jeho názvem a označením "kvality" z každé strany jednu hvězdičku a tak snížil hotel do kategorie tří hvězd, takže asi tolik k Vašemu komentáři. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání