Napsat recenzi

Pěkný hotel špatná kuchyně

Recenze hotelu Marebello Beach Resort Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 635x
Recenze se líbila: 229 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Zájezd kupován na LM a spokojeni jsme byli. Kos má krásné moře i pláže. Do hotelu bych se vrátila pokud by se změnilo stravování, které mělo daleko do all inclusive. Spíš odpovídalo plné penzi s nápoji.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Neočekávali jsme žádný luxus a byli jsme velice spokojeni..hotel rekonstruovaný, udržovaný s krásnou zahradou..prostorný balkon, výhled na moře. Nábytek neobouchaný, nové matrace..A prakticky hned u pláže.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Velice jednotvárné jídlo. Na snídani každý den jen dva druhy chleba a jeden druh buchty. 2 druhy salámu a sýrů , okurka rajče, nějaký jogurt a vločky. Káva pouze ráno v rámci all incl. Jinak se musela kupovat. Obědy a večeře se kopírovaly neustále dokola. Vždy dvě omáčky - bílá a červená a v nich se střídaly zbytky ze snídaně- párky, salám, houby. K tomu POKAŽDÉ penne a špagety. Pak roztodivné kombinace masa brambor a rýže. Někdy hranolky. Když se nedovařené maso nesnědlo na oběd upeklo se na večeři. Žádná zmrzka, z ovoce jen meloun. Během dne mezi hlavními jídly žádné občerstvení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál byl v pohodě..kluci v jídelně se snažili, obsluha baru celkem taky asi podle nálady, nejusměvavější byly uklízečky. 2 bazény, 2 bary, bylo čisto, dělali problém když chtěl člověk 3 drinky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Není co vytknout..moře je krásné a čisté, téměř každý den vlny. Sice dost foukalo ale při tom horku to bylo fajn. Z moře jsme byli nadšení.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí je klidné, pár obchůdků a restaurací, je možné se projít podél moře. Výlet určitě doporučuji do vesničky Zia, spousta taveren obchůdků a krásný západ slunce. Dojezd buď autem/motorkou popř. se pořádá v pújčovně aut i zájezd. Hned u hotelu zastávka autobusu do Kosu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Až na jídlo krásná dovolená.oplatí se půjčit si auto a objet ostrov.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zuzka: Naprostý souhlas - 9. 7. 2019 18:01

Jídlo bylo příšerné. Rozhodně se nejedná o klasický All inclusive, ale plná penze, kde si polovinu věcí včetně balené vody (!!!!) musíte kupovat. Kuchař by se měl naučit vařit. Katastrofa! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání