Napsat recenzi

Byla jsem mile překvapena! Kráááásnááá dovolená!

Recenze hotelu Caravia Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 096x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • cesta k moři cesta k moři
  • pláž pláž
  • bazény bazény
  • přední část hotelu přední část hotelu
  • bungalowy bungalowy
  • mňam mňam
  • hotelové prostory hotelové prostory
  • bazén bazén

Tento hotel jsme navštívili ke konci června 2016. Bylo krásné, teplé počasí a překvapila nás i teplota moře-odpoledne jak kafe. Jak každý v recenzi uvádí, že Kos je vyhlášený silným větrem, tak my jsme měli asi štěstí, 3 dny bylo bezvětří a další dny foukal příjemný lehký větřík, který jsme naopak přivítali. Na Korfu jsme kdysi v tuto dobu zažili pěkně studený a obtížný vichr!

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Hotel by pěkně řešený, rodinný, moderní a prostory hotelu byly velice vzdušné. Pokoje denně uklizené, čisté, s přistýlkou tak akorát, ale stačily. Někomu možná bude vadit, že nemají balkon, ale okna jsou přes celou stěnu pokoje, včetně zatahovací venkovní žaluzie, s nízkým zábradlíčkem na prádlo. Celý den člověk tráví stejně jinde, než v pokoji, takže nám osobně to vůbec nevadilo. Bungalowy jsou v překrásně udržované zahradě, jejich vybavení jsme neviděli.Velkou výhodou hotelu byla WIFI - jak v pokoji, tak v recepci, lobby, ale i u bazénu, což přivítáte zejména s dětmi v pubertálním věku! Celý komplex je výbroně a prakticky řešen. Obrázky nabízené CK nejsou tak hezké jako je skutečnost!!!

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava na hotelu a u barů byla excelentní!!!!!!!!!Takovou gastronomii jsme snad ještě nezažili. Bylo prostě jedním slovem VŠEHO a neustále VŠE doplňovali!!!!Každý den byl základ stejný, ale denně bylo vždy něco nového......několik druhů ryb, mas, omáček, příloh, těstovin, pizz, no to se nedá ani popsat! K obědu i večeři zmrzliny, které si nabíráte sami, na ně 3 druhy posypů a 3 sirupy. O dortech ani nemluvím!!!!! Ovoce plno, zeleniny také. O takovém řeckém jogurtu a tzatzikách si u nás můžete nechat jen zdát-nic lepšího jsem nejedla. Denně řecký gyros v různých podobách. Delikatesy ve formě šneků a jiných potvor byly také! Snídaně také jedna báseň. Nepřeháním, byli jsme stravou opravdu nadšeni. Pití (káva, čokoláda, cola,atd...., včetně tří druhů vín si naléváte sami, a to při snídani,obědě i večeři a to do hrnků nebo sklenek na víno a né do žádných miniaturních sklenek či umělohmotných kelímků.

Překvapilo mě, že v baru u velkého bazénu mají krom nabídky základních jídel i v ALL nabídce teplá jídla jako je hotdog, gyros s hranolkama, hamburger s hranolkama, atd.........

Pány bych jen chtěla upozornit, že na večeře zde dodržují tradici dlouhých kalhot!!!!Nepustí vás ani v delších decentních šortkách!!!!!!!Na to pozor!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Animátoři jsou fajn, snaží se, mají program pro všechny věkové kategorie, nejsou obtížní, mají hezké programy

Personál hotelu byl vždy milý, příjemný, ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Bazény byly vždy čisté a jsou tam 3.(včetně dětského). K moři to bylo cca 100 metrů cestou lemovanou palmami. Lehátek bylo v této době dostatek, ale nevím, zda by to tak bylo i v sezóně. Nicméně důchodci se budili brzy ráno a dost lehátek bylo vždy zabraných.Lehátka a slunečníky byly zdarma. Fajn byl i bar u pláže. Všeho bylo dostatek, pití si čepujete sami a to do velkých tvrdých kelímků. Přístup do moře byl postupný, dalo se plavat kousiček i na pontom. 2dny nás překvapily na břehu chaluhy, je to sice čistá tráva,ale krásný pohled na moře mi to občas kazilo. Po půl metru od břehu bylo ale zase čisto. Je zde jinak bílý písek.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hlavní město KOS je kousek-12km a stojí zato se tam jet podívat! Od hotelu jezdí bus, mají na recepci vypsané časy tam i zpět!

Malinkaté městečko Marmari je cca 800m od hotelu, je zde pár taveren a 2 minimarkety, jinak nikde nic není. Ale nám to ani nevadilo

Co bych ještě podotkla - tak je zde výskyt komárů, neslyšíte je a jsou útoční, na pokoji mají i prostředek do elektriky na komáry, ale spíš vás poštípou nenápadně večer venku, takže si něco vemte s sebou!!!!Měli jsme postřik a vyplatilo se.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celý komplex na mě působil moc příjemně.

Moc se nám tu líbilo a určitě se sem někdy chceme opět vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání