Napsat recenzi

Výborná odpočinková dovolená

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 646x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud bych měla shrnout můj názor na prožitou dovolenou - tak , jedním slovem ÚŽASNÁ !!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Jelikož znám a vím, že Řecko má nádherné moře a slunečné a stálé počasí, ale co se týče ubytování a stravování je tato destinace od jiných mořských letovisek na chudší úrovni, nečekala jsem žádné zázraky. Řecko jsem navštívila vícekrát, tak vím, jak to chodí, ale ubytování mě velmi mile překvapilo. Místnost pro dva, plus balkón a koupelna s WC velmi prostorné, nábytek nový, pěkně a čistě vymalováno, koupelna čístá, uklizená, klimatizace , která opravdu fungovala, aniž bychom se dožadovali zapnutí na recepci, mini lednička, televize. Vše opravdu funkční.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jak již jsem se zmínila, tak i stravování a jídlo velmi chutné, skvělé, obrovský výběr, dokonce i velký výběr sladkostí. Sice jsme měli pouze polopenzi, ale bohatě to stačilo. Mohli jste se najíst už na snídani, kde byl obrovský výběr. ( snad jen nutelu , jste tam nenašli -) )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Co se týče sportovního, kulturního vyžítí, animační programy, tak to v tomto hotelu nebylo, ale pokud jste chtěli zažít řecký večer, či nějaký ten jednodenní výlet uskutečnit, tak jste mohli zařídit buď přes delegáta anebo přímo v městě bylo příležitostí dostatek. Půjčovna - aut, kol, motorek - na každém rohu. Personál v hotelu velmi vstřícný a milý, dokonce i pár slovíček česky uměli říci a vysvětlit.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Vzdálenost od moře byla tak ca 350 m, pláže čisté, na nich sprchy, odpadkové koše, takže nepořádek, či nedopalky jste nenašli. Lehátka a slunečníky byli za 6 EUR., vždy čisté, upravené. Vstup do moře hodně pozvolný ,takže ideální pro rodiny s dětmi, krásné a průzračné moře, písčitá pláž. Nabídka vodních sportů, pouze Windsurfing. Marmari je letovisko, kde dosti fouká a jsou vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vzdálenost do prvního obchodu - supermarketu - tak , přímo naproti hotelu. Jinak Marmari není nijak velké městečko s různými obchůdky, ale možnosti procházek kolem pláže, nebo nebo navštívení taveren, dosytosti. Celkově, je to klidné městečko.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Můj celkový dojem, jsem již popsala v každé kolonce. Ohodnotila jsem vše po 5ti hvězdičkách. Já prostě jsem nenašla žádnou chybu a to se mi snad na dovolené ještě nestalo. Vždy se něco našlo , ale tady jsem hledala marně. Velmi doporučuji, kdo si chce užít příjemnou dovolenou, tak doporučuji září.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání