Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 971x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel asi 400m od písečné pláže,voda průzračná, přibližně střed severní části ostrova, nejbližší obec Tigaki asi 4km východně.Mimo taveren v místě 3 supermarkety a 3půjčovny mot. i nemot.vozidel.Na pláži placené slunečníky se 2 lehátky za 6eur na den. Hotelový komplex složený z asi 8 jednopatrových budov a 2 bazény.Tenisový kurt a minigolf,množství zeleně zalévané a udržované. V okolí vyprahlá pole a louky.Jídelna a restaurace v areálu.Okolo bazénů neplacená lehátka se slunečníky.Pokoj s rádiem, televizí, ledničkou a klimatizací.Soc.zařízení vana se sprchou, WC a umyvadlem.Od naší budovy vše v okruhu 100m. Novější východní část hotelu s recepcí, rekreanti musí do jídelny docházet 100 až 150m. Letiště asi 20km na západ, hlavní město Kos s přístavem asi 20km na východ.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Na tříhvězdičkový hotel přiměřený jednoduchý pokoj. Za dveřmi vestavěná skříň,vpravo koupelna s vanou,sprchou,WC a umyvadlem. Podlaha dlážděná. Manželské dvoulůžko s nočními stolky, stolem, skříňkou a 2 židlemi.Televize, rádio, lednička, fungující klimatizace. Na balkoně plastový stůl a 2 křesílka. Zejména pro dámy fén.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Takový výběr a množství jsme zažili jen v 5hvězdičkovém hotelu v Tunisu.Vybrat si mohli i vegetariáni, i dietáři, ale i všežravci.K večeři vždy pomeranče, melouny červené i žluté, několik druhů zákusků a 4 druhy zmrzliny.Vždy několik druhů masa, ale i plněné papriky, mořské slávky, ryby a jako přílohy brambory vařené, americké, rýže i těstoviny. Pro udržení štíhlé linie problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení přiměřené tříhvězdičkového hotelu,personál hbitý,slušný a kamarádský. V areálu hotelu 2 bazény se sladkou vodou s lehátky a slunečníky, tenisový kurt a minigolf. Kulturní akce 0,animační programy 0, hlídání dětí neověřeno. U bazénů pro dospělé menší bazény pro děti s hloubkou vody 70cm.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Všechny pláže na ostrově písčité, voda průzračná, na severních plážích při silnějším větru vlny asi 30cm,na jižních plážích méně větru, ale horší přístup, protože svahy mají k moři prudký spád, takže většinou je třeba auto nechat na parkovišti u silnice a sejít prudkou stezkou, nebo i několik desítek schodů.Nejvíc nás zaujala pláž v zálivu Kefalos s malým ostrůvkem Stefanos na západním konci ostrova a jižní straně.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nejedná se o trvale obydlené místo,je využívané pouze v sezoně. Jedná se prakticky pouze o jednu hlavní silnici vedoucí k pláži, po levé straně jsou taverny a půjčovny motorových i nemotorových vozidel a 2 supermarkety. Po pravé straně 4 hotelové komplexy 3 taverny, ke kterým odbočují cesty a dál nevedou. Hotel PyliBay je od pláže 3. Naproti hotelu je malý Supermarket.Za objekty u hlavní silnice jsou pole a nějaké zemědělské stavby, kde se pasou krávy.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Pro nenáročné cestovatele vřele doporučujeme. V noci je klid, žádné diskotéky a hluk hudby. Vylepšili jsme si pobyt zapůjčením auta/ všechny mají klimatizaci/ a projeli během 3 dnů celý ostrov/délka 52km, největší šířka 12km/ Benzín 1,9eur,půjčení auta 30-40eur na den podle kubatury včetně pojištění.Hl.město Kos asi 20km, římské vykopávky i s amfiteátrem, pevnost a další památky.Množství nabízených lodních výletů na okolní ostrovy i do nedalekého Turecka-Bodrum.Na ostrovy - na př. celodenní s koupáním a obědem Kalymnos,Plati,Pserimos 35eur za osobu,Bodrum 25eur,vulkanický ostrov Nissyros 30eur. Možností je ovšem daleko více.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání