Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla naprosto super, nemůžeme si na nic stěžovat.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Mile nás překvapilo, že ačkoli bylo na voucheru psáno, že nás ubytují až po 14 hodině a mi byli v hotelu již kolem 9 ráno, tak do 12 hodin jsme měli pokoj. Vzhledem k tomu, že jsme měli 2 malé děti, tak jsme potřebovali na pokoji dětskou postýlku a do přiděleného pokoje by se nevešla, tak jsme hned dostali jiný pokoj, vše bez problémů, velice milá paní recepční. Pokoj čistý, postele na můj vkus trochu tvrdší, veškeré vybavení fungující-televize, klimatizace, fén.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Stravování bylo vynikající, jak někdo psal, že se to stále opakuje, tak za mě to nemůžu říct. Každý den bylo něco nového. Jedině snad snídaně se točily co 3-4 dny, ale vzhledem k tomu, že člověk nemůže na jednu snídani všechno ochutnat, tak byla každá jiná a u některých pokrmů jsme se i těšili, že je zopakují:-))) Byly i ryby, mořské plody, chobotnice, smažená oliheň, takže jako u správného moře. Řecké tzatziki výborné, u každého obědu i večeře. Možnost samoobslužného pultu s nápoji, super věc. 2x týdně večeře na terase, také příjemné zpestření. Nikdy se nestalo i když jsme přišli opravdu na poslední chvíli na jídlo, že by něco chybělo, pořád doplňují. Zákusky se sice opakovaly, ale byli výborné. Ovoce omezený výběr - meloun červený, žlutý, hrušky, hrozny ale zase tak výborné melouny jsem už dlouho nejedla, bylo znát že jsou úplně čerstvé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení dostačující pro naše potřeby, velice ochotný personál, každý den uklizený pokoj, vyměněné ručníky, co 3 dny výměna ložního prádla, až mi to přišlo přehnané.

Byl tam takový klid a mír. Možná by nebylo na škodu, kdyby u bazénu hrála nějaká hudba, ta mi tam chyběla. Velké mínus za Wi-Fi, ta jim tam prostě moc nefungovala, ale kdo ví, jestli to není zájem hotelu, aby si lidé opravdu odpočali od všemožných sociálních sítí.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je sice trochu z ruky, ale byla to taková příjemná procházka kolem koťátek a želviček, děti s tím neměli problém. Ta nejbližší pláž má akorát rezervovaná lehátka a slunečníky pro jiný hotel, takže pro ostatní bylo za 30Euro, ale dalo se úplně v pohodě být na vlastní dece pod stromy, sprcha na pláži a wc se dalo využívat v blízké taverně. O kousek dál byly další pláže, kde pak vyšel set lehátek se slunečníkem od 5-7 Euro. Moře krásně čisté, akorát po hodně větrných dnech se vyvalila na pláž mořská tráva, ale ničemu to nevadilo, pozvolný vstup. Odpoledne na pláži docela hodně fouká, takže lepší chodit dopoledne a odpoledne trávit u bazénu. Kdo si chce užít vlny, tak může chodit odpoledne.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí jsme moc neprozkoumali, večer se dalo jít projít kolem pár taveren, obchodů a hotelů.

Naproti recepce je obchůdek, kde se dá koupit naprosto všechno.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Klidně by jsme si to i zopakovali:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání