Napsat recenzi

Hotel Nefeli, dvoulůžkový pokoj

Recenze hotelu Nefeli Fresh Hotel *** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 448x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Nefeli se nachází v oblasti Lambi cca 3 km od města Kos. Jedná se o menší rodinný hotel, jehož majitelé jsou příjemní a pohostinní lidé. Pokoje jsou čisté a denně uklízené. Pláž je cca 100m, k dispozici nejsou slunečníky. Hotel má bazen, u kterého jsou slunečníky bez poplatku. Hotel se nachází v pěkném prostředí, hlavně je možnost se dopravit do města Kos autobusem od hotelu za poplatek 1,5 eur/os. Je také možnost zapůjčení kola, motorky nebo čtyřkolky. My jsme měli půjčené kolo na den za 3 eur/os.

Ubytování  průměrně (4/5)

Byli jsme ubytováni v dvoulůžkovém pokoji, který úplně vyhovoval. Na pokoji byla lednice, televizor. Klimatizace za poplatek ( 6 eur /den). Pokoj měl balkon s výhledem na bazen a moře ( vzdálenost moře cca 100m) Pokoj byl denně uklízen + výměna ručníků. Součástí pokoje byla koupelna s vanou, WC a umyvadlem.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme zaplacenou polopenzi.Snídaně byly od 7.30-9.30 hod. formou švédských stolů v restauraci uvnitř hotelu a nabídka každý den stejná. ( jogurt, sýr, salám, džem,med, nutela, na talíři nakrájené rajče,okurka, vařené vejce, veka, káva,čaj toť vše) Uvítali bychom více zeleniny, ovoce nebylo vůbec po celý týden, pouze vždy broskovový kompot. Večeře byly roznášené, nebyla možnost si vybrat z menu. Večeře byla od 19.30 a podávala se na terase venku u baru a skládala se z předkrmu ( např. zelný salát, sýr, bageta, fazole, řecký sýr) a hlavní chod (např. hranolky , maso, špagety s omáčkou a masem a zeleninová obloha, kuře) a dezert. Porce byly velké ani se nedaly sníst. Opět bychom uvítali , kdyby byly večeře obohaceny např. rybami(ty nebyly za celý týden ani jednou), brambor, rýže, ovoce). Jedinou výhodou bylo,že v době našeho pobytu byly dva večery, kdy jeden večer bylo grilování a další řecký večer s programem a to byly večeře formou švédských stolů. V nabídce byly špízy, grilované maso, kuřecí stehna, karbanátky , opečené brambory , bramborový salát, tzatziky, řecký zeleninový salát ,olivy,ale opět chybělo ovoce. U venkovního baru a terase bylo možné si dát i oběd dle nabidky v menu ( musaka, špagety, pizza, sendviče, saláty, dezerty,polévky atd. ) ceny dle druhu jídla se pohybovaly od 5- 11 eur. Pivo lahvové (Amster, Mythos) 3 eura, víno cca 2 dc/ 2,5 eur, džus cca 3 dc/ 3eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál i majitelé hotelu příjemní lidé. Pokud umíte anglicky není problém se domluvit. Na hotelu jsme byli jediní češi. Jinak klientela nejvíce angličani.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je cca 100m od hotelu a je poměrně rozsáhlá . Měli jsme smůlu, že se nedalo tři dny koupat. Moře bylo rozbouřené, velké vlny. Jinak pláž písečná a moře teplé. Vstup do moře pozvolný, místy byly drobné kamínky, dále pak písek .Výhoda pláže - nebyla přelidněná jako pláž v Lambi , která je vzálená od hotelu cca 1 km. Nevím jak je to v jiných oblastech Kosu ,ale tady foukal každý den vítr. Někdy více někdy méně, ale jelikož bylo horko tak to ani nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Cestou zpět z hotelu na letiště jsme měli možnost vidět ostatní letoviska Kosu, neboť autobus s námi objížděl celý ostrov a sbíral z ostatních hotelů klienty, takže cesta na letiště , které je vzáleno cca 25 km , trvala dvě hodiny ,ale nám to nevadilo, protože jsme měli právě možnost zhlédnout ostatní letoviska, prohlídnout si ostrov a posoudit , kde je to nejhezčí. Dle našeho názoru oblast Lambi se nám líbila nejvíc, je právě na okraji města Kos a je možnost si do města Kos, kdykoliv dojet, dojít a prohlédnout si hlavně památky, noční život, posedět v taverně , vykoupat se na pláži v Lambi , podniknout výlety lodí na sousední ostrovy a do Turecka atd.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nám se i přes některé nedostatky líbilo, ale samozřejmě to je věc názoru, každý očekává něco jiného a každý má jiné požadavky.

Ještě pozor na to,že při odletu z Kosu nesmí zavazadlo přesáhnout váhu 15 kg. Jinak každé kilo navíc je za poplatek 6 eur. Na letišti se ale dá ve frey shopu koupit mimo jiné suvenýry i olivový olej, víno, alkohol, koření , sýry, atd.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání