Napsat recenzi

Sem už ne - raději protější Apollon

Recenze hotelu Atlantis Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 554x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Vzadu hotelová pláž Vzadu hotelová pláž

Tohle byla za posledních pár let již moje 10. návštěva hotelu na řeckých ostrovech - na Kosu již potřetí, s tím že personál a vůbec služby, chování apod. mě odradily natolik, že na přístí dovolenou beru rovnou jinou zemi... Hotel nám doporučil pán z výletu, když jsme byli 2015 v protějším hotelu Apollon. Tam byli švábi, tak jsme chtěli zkusit jiný hotel, protože se nám v letovisku moc líbilo. Nicméně po zkušenosti si myslím, že Apollon je pořád lepší i se šváby, než tohle...

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel je samozřejmě starý a pokoje jsou vybydlené - asi jako v každém řeckém hotelu této kategorie... Vždy jsem měla legraci z lidí, co si vozili na dovolenou toaleťáky, šňůry na prádlo atd., ale teď už to chápu - asi měli zkušenost z tohoto hotelu. Z 10 řeckých hotelů tento jediný neměl možnost, jak věšet prádlo - alespoň v bloku, kdy jsme byli ubytovaní my, Poláci atd., jinde měli mini sušáky. Původně ve smlouvě s CK bylo, že máme pokoj 2+0, nakonec jsme dostali přízemní pokoj v patrových "vilkách" 2+1, což bude asi kámen úrazu a předpokládám, že tam dávají ty "obyč" klienty z Čech a Polska. Měli jsme 3 ruličky toaleťáku na celý pobyt a uklizečka nedoplnila i když viděla, že dochází, zrcadlo 4 dny neumyla, postele se nestlaly, jen se to tak vše přehodilo, žádné ručníkové kreace jak v Apollonu - tady ručníky pro jistotu neměnili nijak moc často. V koupelně není zásuvka - kdo se holí u zrcadla, tak má smůlu. Podlaha byla vytřena tou samou vodou, jako asi celý blok před námi - hnus. Opravdu nejhorší co jsem kdy zažila. O hnusném nábytku nemá cenu mluvit, málokde to vypadá na úrovni, zhruba stejné jako v Apollonu. Jediná výhoda - funkční trezor na pokoji. A abych nezapomněla - dva dny dokonce nevynesli ani koš...

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Dávám 1* za přístroje na vafle, které jsme si mohli na snídani dělat. Snídaně byly v pohodě, asi jako všude - šunky, sýry, jogurty, lupínky atd., na oběd bylo vždy dost masa na výběr, spousta zeleniny. Na večeři dělali "speciality" 2 kuchaři - např. grilované párky (to byl asi omyl?!). Jinak pořád těstoviny třeba se šunkou. Vždy tihle kuchaři "na frontu" povídají a vysvětlují hostům co a jak, tihle zásadně nemluvili a tvářili se úžasně otráveně. Chyběly ryby, když pominu to filé v omáčce, co bylo denně, žádné kalamáry, žádný gyros, pita chleba, nic... Taky pokud máte dítě co se na dovolené cpe smaženým, pizzou apod., tak tady bude jíst jen hranolky, protože žádná "univerzální" jídla tu nemají. Všude jen omáčky a půl nabídky málem vegan. Ovoce pouze meloun, kyselá jablka, nektarinka pro prvních 5 lidí a pak sem tam pomeranč. Zákusky klasika, vždy nějaká barva s nápisem na dortu - problém je že zbytky těch dortů pak potkáte třeba druhý den večer u večeře, ty kraje co zbyly... Trochu hrůza... Za co beru další * je přístup "číšníků" - sedíte, kolem sebe 4 prázdné talíře a nikdo nepřijde, byť stojí 2 metry od vás a povídají si. V každém hotelu byla u jídla obsluha příjemná, snažili se, kmitali tam, až to člověku bylo líto, že jim přidává práci, ale tihle zásadně nezdravili a prázdné talíře přehlíželi, aby si mohli povídat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Super je bazén - dáte si lehátka kam chcete, dostatek prostoru, nejvíc zásobovaný bar u bazénu, co jsem kde byla... Prostě bazén a vše kolem na jedničku. Wifi za poplatek - lepší u operátora balíček dat na cesty. Před hotelem hned půjčovna kol, hotel má dostatek stojanů i velké parkoviště. Na recepci Ruska - na Čechy "milá" asi jako všichni Rusové... Ráno jdete vrátit klíč před odjezdem a pána na recepci to evidentně obtěžuje a sotva pozdraví - v každém hotelu u odjezdu snaha zjistit, jak se vám líbilo atd., tady nezájem. Jediný člověk z hotelu, který se usmíval, byl (asi) provozní restaurace.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Oproti Apollonu je to na pláž vážně kousíček, hotel má vlastní lehátka asi za 3e jedno. Akorát pláž je plná řas, vcelku i kamínky a když jdete do vody - po metru už máte vodu po pas, žádný pozvolný vstup, takže pro děti asi nic moc. Výhoda - kolem dostatek prostoru, pokud rádi ležíte jen na ručníku, i dostatek stromů. Jsme zvyklí jezdit na pláž Mylos, kde je i bar - pozvolný vstup do moře, krásně uklizeno, velké slunečníky. Po pláži cca 150m od té hotelové. Bohužel se změnil personál proti 2015 - dřív za konzumaci jste neplatili lehátka, teď když jdete na oběd do hotelu, musíte odnést i ručníky a pak další a další drinky.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Je ideální půjčit kolo (před hotelem kolem 30e na týden za dvě kola, Apollon má asi levnější půjčovnu) a jezdit do Kosu cca 2km po cyklostezkách - na kole máte všude přednost. Tahle možnost jezdit všude na kole nás na Kos táhla pořád znovu. V Lambi je sotva pár obchůdků, bez kola úplná nuda, s kolem paráda.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Pokud byste za ubytování měli dát víc než 15tis. za osobu, tak rozhodně NE. Pokud je pro vás priorita bazén - raději Atlantis než Apollon. Pokud je priorita váš dojem z hotelu - pak Apollon. Pokud prosedíte půl dovolené na hotelové wifi, tak Apollon. Pokud chcete mít pár metrů z ubytování na pláž, pak Atlantis.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání