Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Atlantis Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 724x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Super dovolená na super místě.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Čisté pokoje, úklid každý den. Výměna ručníků také denně, stačí je nechat na podlaze. Klimatizace starší, ale stačí. V koupelně malá vana, ale doma taky nemáme v koupelně bazén. Vzhledem k tomu, že v Řecku mají celkově špatnou kanalizaci je cítit odpad, ale to se dá vyřešit otevřením balkónu

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Spousta jídla všeho druhu, maso měkké, ovoce, zelenina, zákusky, rozmanité saláty, mořské potvory, hranolky, zmrzlina. V jídelně dostatek místa, servis rychle uklízí stoly. V baru u bazénu obložené housky, pizza, sladké pečivo a zmrzlina od rána do večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál mluví rusky, anglicky a německy, chovají se ke všem stejně slušně, nepoznali jsme žádné rozdíly. Ochotný a vstřícný. V hale hotelu velká televize, kulečníky, masažní křesla. Venku rybičková pedikůra. Od dopoledne do večera animační program pro děti a dospělé. Možnost navštívit zdarma aquapark - rozhodně doporučuji, řádili jsme jako děti.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

U bazénu dostatek lehátek zdarma, spousta místa k sezení okolo. Bazény čisté, okolo na mokru to dost klouže, viděli jsme dva úrazy. K pláži pár metrů zahradou, na pláži lehátka za tři eur. Pláž oblázková, chce to boty do vody. Moc to není pro malé děti, pět metrů od břehu je už hloubka. Jinak průzračná voda, teplá.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel a bungalovy v krásné zahradě, rozkvetlé keře, kytky, všude palmy. Upravené záhony, čisté WC u bazénu. Po pláži nebo po ulici se dá dojít do města Kos cca dva km, do přístavu tam připlouvají velké trajekty z Turecka. Všude půjčovny kol a skútrů, ve městě jezdí vláček. Taverny, obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Byli jsme nadšeni, maximálně jsme si to užily. Rozhodně doporučuji. Samozřejmě byli s námi lidi, co by nejradši reklamovali už letadlo a hledali chyby všude a na všem, ale nám se moc líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Adéla D.: Absolutní zklamání a znechucení - 17. 8. 2014 18:04

Jeli jsme jako rodina (2 dospělí, 2 děti), vůbec nás neubytovali do bungalovů v zahradě, jak píší v katalogu i bylo přislíbeno v CK **********. Místo toho do hotelového pokoje se špatně fungující klimatizací, nefunkční lednicí a výhledem na betonovou střechu hustě posetou s holub. trusy. Po žádání výměny za odpovídající ubytování nás zavedli do přilehlého starého komplexu, které už snad nemohli ani nikomu nabízet, všude to páchlo, nábytek celý olezlý, špinavý, člověk se bál, že ještě něco chytne. Druhý den nás přestěhovali do něčeho v bleděmodrém. Moje postel byla v kuchyni vedle přilehlého záchodu, klimatizace pouze v jednom pokoji, věci jsme ani nevybalovali z tašek, jak skříně byly hnusné-špinavé, zatuchlé. Po třech dnech jsme objevili v pokoji šváby, to byla pro nás poslední kapka. (ohledně švábů jsme nebyli jediný, kdo z našeho zájezdu měl takovéto ubytování). Udělali jsme takový skandál, který na ně konečně platil a ubytovali nás po důstojných podmínek, které odpovídaly čtyřem hvězdám a financím, které jsme za zájezd zaplatili (jako rodina 70 000 Kč). Nicméně polovina dovolené naprosto zkažená a o vyhozených penězích nemluvě. Je evidentní, že přistupují naprosto odlišně k západní a východní klientele. Rusky, holandsky, dánsky mluvící turisty automaticky ubytovávají v nové či zrekonstruované části komplexu. Určitě je velká chyba i na straně CK, v našem případě CK **********, která se nedokáže o své klienty postarat tak, jak své služby popisuje v katalogu. Jejich delegátka byla vůči klientům arogantní a nesvolná jakýkoli problém řešit, takže pokud člověk pokud neovládá cizí řeči a nevyřídí si to sám, má smůlu. Jinak moře pěkné, čisté, pláž také, i když bych tam asi zakázala kouřit, neboť se tam válelo dost zbytků z cigaret. Pro mne ponaučení, na dovolenou už jedině bez CK, která si na klientech akorát namastí kapsu a dál ji nic nezajímá. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání