Napsat recenzi

Hotel Atlantis se zaplaceným výhledem na moře, o kterém na místě nikdo nevěděl

Recenze hotelu Atlantis Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 390x
Recenze se líbila: 607 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S hotelem a pořádající CK jsem spokojena nebyla, protože přes všechny sliby a především přes zaplacený poplatek skoro 4 tisíce za výhled na moře, jsme se výhledu nedočkali. Je to o to horší, že personál v hotelu nám zdělil, že tuto službu vůbec za poplatek nenabízí. I přes snahu delegátky nám se nám hotel spíše pomstil. Na druhý den po neskutečně dlouhém čekání, jsme se pokoje dočkali, ale v 1. patře (moře jsme viděli cca půl metru na obzoru) nad prostorem, kde se každou noc až do druhé hodiny ranní konaly animační večery pro ruské klienty.

Takže celou dovolenou jsem usínala se špunty v uších s přáním, již nikdy více.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Přes špatnou polohu pokoje v hlavní budově v hotelu, byly ovšem pokoje čisté, každý den, uklizené, ručníky vyměněné. Často se, ale v době největšího horka stávalo, že nefungovala klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo bylo velmi dobré, vždy dostatek. Z důvodu obsazení celé kapacity hotelu bylo v jídelnách plno a hlučno, a někdy se stávalo, že si nebylo kde sednout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál v recepci byl neochotný, tvářili se, že nerozumí. Vstřícnost a vřelost jsem spozorovala ke klientům ruské národnosti. Služby hotel žádné překvapivé nenabízel spíše naopak, WIFi síť v prostorách recepce byla za poplatek, což hodnotím za nehorázné.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Kdo neměl zaplacenu službu ALL INCLUSIVE si musel (pokud nechtěl ležet na směsi písku, kamenů a odpadků) každý den kupovat pronájem lehátek a slunečníků. Pláž nebyla nijak upravovaná, výběrčí se nijak nesnažil pláž uklízet od odpadků a chaluh. Moře mělo teplotu vyhovující, ale čisté příliš nebylo. Proto jsme raději chodili o pár metrů dál na pláž levnější, čistější, s příjemnou obsluhou až k lehátku, s čistými toalety, hudbou a výborným řeckým jídlem.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V normálu, oceňuji bus zastávku v těsné blízkosti hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Velmi mě mrzí, že CK ani prodávající agentura nebyla schopna za poplatek zajistit to co nám náleželo. Závěrem musím konstatovat, že nás oba subjekty podvedly a kvalita v žádném případě neodpovídala finanční částce, kterou jsme zaplatili. Hotel není ani pěkný, ani levný, naopak bez jakékoli atmosféry, taktéž příliš hlučný a nevkusný, což v popisech a recenzích vůbec tak nevyznívalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 42 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání