Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Apollon s CK *****

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 066x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • dětské hřiště v areálu hotelu dětské hřiště v areálu hotelu
  • hlavní silnice vedoucí od hotelu do centra města KOS. hlavní silnice vedoucí od hotelu do centra města KOS.
  • pláž asi 400m od hotelu,pěšky cca 5min. pláž asi 400m od hotelu,pěšky cca 5min.
  • Cyklostezka podél moře kousek od hotelu. Cyklostezka podél moře kousek od hotelu.
  • noční pohled na bazén noční pohled na bazén
  • brouzdaliště brouzdaliště
  • Pohled na areál z ptačího pohledu Pohled na areál z ptačího pohledu

Příjemná dovolená v krásném hotelu v blízkosti centra Kosu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Velikost pokoje byla dostatečná, bohužel byli komáři, takže doporučuji si vzít RAID do zásuvky, i když ani ten nepomohl na 100%, štípance jsme měli celá rodina. Jediný problém spatřuji v postelích, cítil jsem každé péro z matrace a po týdnu už jsem se těšil na vlastní postel. Koupelna obyčejná, ale člověk nemůže čekat bůhví co.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

co se týče stravování tak nemám jedinou výtku. Široký výběr hlavních jídel a salátů, vždy si člověk vybral to co mu chutná, zákusky byly také výborné. Jídla se neopakovala ani po týdnu, takže opravdu výborný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je vybaven wifi zdarma v lobby takže se dalo zajít kdykoliv na internet, pravidelný úklid každý den, dokonce občas uklízečky udělali z ručníku labuť či jiný tvar s kusem utržené květiny ze zahrady, asi by to mělo větší efekt kdyby ručníky byly z jiné kvality a nevypadaly opraně a použitě, ale snaha se musí ocenit. Úklid byl vždy rychlý cca 8min což bylo fajn. Bylo tak hezké dětské hřiště, kde se prcek vyblbnul dosyta. Bazény byly čisté a voda příjemná. Jedinou výtku bych měl k manažerovi restaurace, který pouští lidi do restaurace. Měli jsme zaplaceno all inclusive včetně 2,5 letýho syna, který ale jí velmi špatně a jedl tam pouze housky, které jsme mu brali vždy z oběda nebo večeře a jednou si toho tento manažer všiml a nenechal odnést housku, kterou vzala manželka pro syna s tím, že se nesmí jídlo odnášet a že má syn jíst v restauraci. Těžko mu manželka vysvětlovala, že je to pro malé dítě, které jí když on sám chce a né zrovna v době oběda a ještě k tomu v restauraci. Chápu, že nechtějí aby se jídlo odnášelo, ale bránit nám abychom vzali jednu obvyčejnou housku na pokoj mi připadá krapet přitažené za vlasy. Na to že sme jim v podstatě zaplatili all inclusive za prcka, který tam nic nejedl, takže pro ně čistý příjem, to jsme nepochopili. Ještě bych asi rozšířil v rámci all inclusive nabídku nápojů, která byla dost strohá.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž kousek od hotelu špinavá, hrubá, všude chaluhy v písku, deku bych si tam nepoložil. Každopádně se dá jít na promenádu kousek od centra Kosu (od hotelu cca 12min cesty) kde jsou pláže upravené a jsou tam k dispozici lehátka a slunečníky. Bohužel s malým prckem, který na pláži nevydrží moc dlouho se chodit na otočku vykoupat na tyto pláže mi přišlo zbytečné. Každopádně moře v období na konci května je ještě dost chladné odhad cca 18C - 20C.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V okolí hotelu jediné kam se dá zajít je město Kos, což je pěšky cca 25min, jinak zde najdete pár taveren, samé půjčovny kol a motorek, což se zde vyplatí, jelikož je tam podél hlavní silnice cyklostezka a na kole jste v centru tak do 10min. Na druhou stranu od města je v podstatě jen cyklostezka podél moře ale jinak nikde nic. Autobusy jezdí do centra 1x za hodinu, ale jízdní řády tam maj fakt jen aby tam něco bylo, jednou jsme čekali asi 20min a pak sme to vzdali, autobus od hotelu stojí 1eur za dospělou osobu. Přístav v centru je krásný a určitě se vyplatí využít nějaký ten výlet lodí na okolní ostrovy. Nejbližší supermarket, kde je možné koupit vše od potravin po suvenýry je od hotelu vzdálen 8min pěšky směrem do města Kos u hlavní silnice.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Ve dvou lidech by si toto místo asi člověk užil více, s malým dítětem je to krapet omezenější ať už co se týče výletů, koupání atd. Každopádně hotel byl velice hezký, všude samá zeleň a sochy, příjemná obsluha na baru a kousek od města. Trošku to pokazila nejistota poslední 2 dny před odletem kdy jsme nevěděli jestli se vůbec dostanem na letiště, jelikož delegátka byla skoupá na slovo a sama nevěděla jestli bude zajištěná doprava což v nás vzbudilo dojem, zda jsou vůbec zajištěné letenky od CK.Delegátku jsme viděli jen jednou na úvodní schůzce jinak se v hotelu objevila jen náhodně aniž bychom měli třeba ještě v týdnu vyhrazený čas na nějaké další případné dotazy, to bylo možné jen telefonicky. Tato CK na mě neudělala úplně nejlepší dojem a příště se budu držet raději ověřených kvalitních CK, kde služby delegáta budou na kvalitní úrovni.Na letiště nás nakonec vezla jiná cestovka a naštěstí jsme i odletěli bez problémů, každopádně co bylo v pozadí problémů v CK ***** to netuším, ale příště s nimi raději nepoletím pro klid v duši.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání