Napsat recenzi

Doporučují - krásná dovolená

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 999x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • severní pláž severní pláž
  • krásné výhledy na moře krásné výhledy na moře
  • pohled na bazén pohled na bazén

Vybírali jsme dovolenou na poslední chvíli a hodně jsme si při výběru četla recenze, proto taky jednu přidávám. Dovolená byla super, nemám jedinou zásadní výtku, nějaké drobnosti by byly, ale nic tak závratného, co by nám dovolenou zkazilo. Kdo ale hledá luxus, tak tento hotel (studia) vynechte.

Doporučuji si vztí all-inclusive, ať nemusíte řešit pití, ačkoli my jsme si na pokoj balení vod stejně kupovali, nebo´t jsme hodně cestovali. Dále doporučuji si vypůjčit auto a projet si otsrov, alespoň nějaká zábava a najdete mnoho krásných pláží. Nám osobně se nejvíce líbilo v Agios Theologos na druhé straně ostrova, škoda, že to bylo tak daleko. Díky vypůjčenému autu jsme viděli toho hodně, nejvíce se nám líbila pevnost Palio Pili a výhled z ní (doporučuji večer nebo ráno).

Ubytování  průměrně (4/5)

Bydleli jsme ve studiích Boheme. Dostali jsme pokoj až jako poslední, ale čekání se vyplatilo, měli jsme ho s výhledem na bazén!! Vybavení je starší, ale vše čisté, každý den čisté ručníky a uklizeno. Měla jsem srach z toho koše s tím použitým toaltením papíre (nevhazuje se do WC),ale nic nesmrdělo, všechno bylo čisté.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Super, bez výhrad !!!! Bylo toho tolik, že jsem nevěděla, co si vybrat; hodně zeleniny, řecké speciality a pro českou klientelu udělali i řízky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Bazén byl plně vyhovující, občerstvení během dne supr. Na baru byla paní, která uměla i trochu česky, což pro určitou část klientely bude určitě příjemné.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Mohli jsme jít na severní či východní stranu ostrova, nám vyhovovala ta severní, nebylo tam tolik lidí a mají tam lehátka za drink v taverně. Moře bylo teple, čisté, jen občas připlavala ta tráva, ale ta se jedním dlouhým krokem přešla a bylo to čisťounké. Co se týká pláží, tak je moc neuklízí a vůbec jsou trochu čuňata, otázka je, co je jejich vinou a co turistou?!

Poslední tři dny nám foukal silný vír a byly velké vlny, což ale mělo taky své kouzlo..:)))

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Studia Boheme jsou propojena krásnou zahradou, kde rostou banány, limetky, fíky atd....nádhera. Kos je vzdálen opravdu 30 minu, ale v tom vedru nic moc.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Já osobně můžu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání