Napsat recenzi

APOLLON - NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 983x
Recenze se líbila: 803 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

UBYTOVÁNÍ VE SKLEPĚ, PLNO KOMÁRŮ, NĚKDY I POTKANI NEBO KRYSY, V POKOJI ZÁPACH Z KANALIZACE, TELEVIZE STARŠÍ A BEZ SATELITU - JINAK PERFEKTNÍ ZRNĚNÍ. POSTELE SAMOSTATNÉ, NE MANŽELSKÉ. POUZE JEDNA ŽIDLE.

Ubytování  průměrně (4/5)

UBYTOVÁNÍ VE SKLEPĚ - STÁLE SE MUSELO SVÍTIT, PLNO KOMÁRŮ, NĚKDY I POTKANI NEBO KRYSY, TELEVIZE STARŠÍ A BEZ SATELITU - JINAK ALE PERFEKTVÍ ZRNĚNÍ. POSTELE SAMOSTATNÉ, NE MANŽELSKÁ.POUZE JEDNA ŽIDLE.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

KE STRAVOVÁNÍ SE NEDÁ NIC VYTKNOUT. VAŘILI PERFEKTNĚ. BYLO HODNĚ ZELENINY.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

BAZÉN POUZE JEDEN A TO S HODNĚ CHLOROVANOU VODOU, TENISOVÝ KURT ORIENTOVANÝ VELMI NEŠTASTNĚ S OHLEDEM NA SLUNÍČKO.

TELEVIZNÍ KOUTEK SICE BYL, ALE BEZ PROGRAMŮ TYPU EUROSPORT ATD. NEBYL SATELIT A MĚL POUZE SNAD 5 PROGRAMŮ.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

TUTO PASÁŽ BYCH ROZDĚLILA NA DVĚ HODNOCENÍ. HOTEL TOTIŽ NEMÁ SVOU PLÁŽ A TAK SE MUSÍ DOCHÁZET NA VEŘEJNOU, KTERÁ JE VZDÁLENA 600 M OD HOTELU A JDE SE TAKOVÝM NEPOŘÁDKEM A PRAŠNOU CESTOU, ŽE JE TO AŽ HRŮZA, ŘEKLA BYCH DOČISTA OSTUDA, PRO RYCHLEJŠÍ PŘESUN DOPORUČUJI ZAPŮJČENÍ KOLA, ALE TÍM SE DOVOLENÁ PRODRAŽUJE. TAKTÉŽ TÍM PÁDEM NENÍ K DISPOZICI ŽÁDNÝ PLÁŽOVÝ BAR A VEŠKERÉ OBČERSTVENÍ SI MUSÍTE ZAKOUPIT. CHOZENÍ PŘES HOTEL, KTERÝ JE PŘES SILNICI JE TO BOHUŽEL ZAKÁZANÉ. TAKŽE TENTO HOTEL VZHLEDEM K TOMU, ŽE NEMÁ VLASTNÍ PLÁŽ ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI. MOŘE BYLO SUPER,, TEPLOTA KOLEM 28 STUPNŮ.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

ZAHRADA HOTELU BYLA SLUŠNÁ, UDRŽOVANÁ, ALE OKOLÍ NIC MOC.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

ZA TU CENU JE NA KOSU URČITĚ LEPŠÍ A PŘÍJEMNĚJŠÍ HOTEL.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 83 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Walach Václav: Nechápu - 13. 9. 2014 7:41

Od 15.9. máme dovolenku právě v tomto hotelu a už se děsím, co nás potká.Jedna recenze perfektní,druhá sama hrůza.Ta popsaná hrůza mně úplně děsí.Jestli se s tím setkám (ubytování) tak prosím poraďte co mám udělat. Děkuji reagovat

alexandra zbranková: Re: Nechápu - 20. 7. 2015 13:36

myslím že se nemusíte hrozit.Záleží na tom jak moc jste rozmazlený.Všeobecně je známo že u řeckých hotelů si musíte vždy jednu hvězdičku odečíst:o) Ale:pokoje jsou tmavší to ano ale vzhledem k intenzitě slunka je to spíš výhoda a navíc kolik času tam člověk stráví...jinak úklid na dobré úrovni,hotelová jídelna čistá s pestrou nabídkou jídel.Něco mi chutnalo něco ne ale je to jiná destinace tak se s tím musí počítat.Moc jsem si pochutnala na jehněčím.Zákusky mají excelentní ovoce dost.Vše stále doplňují.Byla jsem na Krétě a Rodosu a tam měli víno křtěné.Tady je poctivé bílé i červené.Na jídelně i na baru.Personál je příjemný a hbitý.Jsou stále upřímně usměvavý a uděláte jim radost když jejich úsměv opětujete a pozdravíte přes den jejich jazyce zvučně kalimera a večer kalispera.Jinak na baru je taky moc příjemná obsluha.Hlavně starší blondýnka v šiltovce .Snaží se prohodit i pár českých slov.Snaaží se hostu udělat radost protože sami ocení když pár řeckých slov použijete vy.:o)Na pláž se dostanete od hotelu přes cestu do prava kolem benzinky.Tam zahnete a přes prašnou cestu kolem kostela se dostanete za chvíli k pláži.Za lehátka se neplatí stačí si z nabídky vybrat nějaký nápoj.Pláže nejsou zrovna nejčistější ale nesmime zapomínat že k tomu přispíváme my turisté...pro citlivější doporučuji boty do vody i začátek moře je kamenitý.my to zvládli bez bot.Na Krétě jsem zažila krásnou písčitou pláž a moře bez řas a chaluh ale neznaméná to žejsem teď byla zklamaná.Všude je něco horší něco lepší.Celkově jsme byli všichni spokojeni.Takže se těšte a žádný strach.Přeji příjemnou dovolenou a napište pak svůj zážitek.Doporučuji si koupit výlet lodí na ostrov Nisyros.Byli jsme i v Turecku ale pokud nechcete kupovat ,,levné" zlato tak nedoporučuji.Navíc turci jsou šizunci.....řeci jsou dajní a dobrosrdeční proto jsou tam kde jsou...Jo výborné mojito v taverně Mike!Je to kousek po cestě do města po pravé straně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání