Napsat recenzi

Podprůměrné Řecko

Recenze hotelu Theonia Hotel *** (Řecko - Kos - Kos město)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 147x
Recenze se líbila: 339 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla celkem dobrá, ale zatím nejslabší zážitek mezi řeckými ostrovy

Ubytování  průměrně (4/5)

Každý den bylo uklízeno, vyměněné ručníky, ustláno. Hotel je však špatně odhlučněn, slyšet bylo i stříhání nehtů v sousedním pokoji. Voda měla dost malý tlak, takže sprcha moc nesprchovala, spíš z ní vytékal slabší pramínek vody.Pokud se chcete trochu vyspat, tak na otevřené dveře od balkonu přes noc zapomeňte. V okolních balkonech to "žilo" až do svítání

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Chudá snídaně je každý den zcela totožná, takže radši bez snídaně: krájená bageta, máslo, džem, vejce natvrdo, plátkový sýr a levný salám, čaj, káva, umělý džus, lupínky a mléko. Opravdu nic dalšího, o ovoci, zelenině nebo jogurtech si nechte zdát. Navíc čaj i džus je dělaný z kohoutkové vody, kterou ne každý žaludek snese (půl dne strávíte na WC)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Na Kosu není moc rychlý internet, proto jsme občas využili wifi v lobby. Je zdarma, ale při napojení více než tří přístrojů je dost pomalá. Bazén jsme nevyužívali, ale zdá se být čistý, udržovaný a slunný. Klimatizace stojí 4 EUR na den, ale minimální pronájem je 2 dny. Recepční mluvily moc dobře anglicky a dovedly poradit, kam na večeři, pokud chcete ochutnat něco méně turistického.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Běžně najdete lehátko na pláži, která patří k restauraci. Jsou vždy zdarma za konzumaci. Až na bar Blue Phoenix, kde zaplatíte 8 EUR za plážový set bez ohledu na konzumaci, a arogantní číšník vám bude tvrdit, že to tak je všude v Řecku. My trávili čas na pláži mezi bary Alibaba a Artemis. Pláž za 2,5 EUR s minerálkou k tomu, paní majitelka ji schválně nepřecpala lehátky, takže v moři bylo minimum lidí, božský klid k tomu. Moře super, jen trochu řas, ale dalo se přežít.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Poloha hotelu je ideální, je to kousek od pláže a také od nákupní pasáže a restaurací, do centra to je také kousek.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Město Kos je poměrně špinavé a neupravené. Spousta staveb zeje prázdnotou, rozpadá se nebo je nedostavěná. Všude je spousta plných kontejnerů s odpadky okolo, toulavé kočky na každém rohu, dost přistěhovalců a žebráků. Neustále vás někdo někam tahá, sahá na vás a vnucuje svoje zboží (kde se to asi naučili). Chodníky jsou z větší části zabrané pro cyklisty, kterých je ve městě víc než pěších, takže se neustále musíte ohlížet a rozhlížet, aby vás někdo nesrazil. Ve městě ale najdete spoustu restaurací a barů, takže kdo chce zábavu celou noc, je Kos jedno z míst, kde se mu bude líbit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání