Napsat recenzi

Hotel pro nenáročnou klientelu

Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 458x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1
  • náš pokoj náš pokoj
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • pohled z chodby na bazén a moře pohled z chodby na bazén a moře
  • oběd oběd
  • oběd oběd
  • hotel z pláže hotel z pláže
  • pláž u hotelu, klid po ránu pláž u hotelu, klid po ránu

Neočekávat příliš a budete spokojeni. Já nejsem náročná, hotel využívám převážně jen na sprchu a nocleh, tudíž za mě dostačující. Po přečtení různých recenzí jsem se v den odjezdu docela bála, co nás čeká, ale nebyla to zas až taková hrůza, jak jsem čekala.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoje jsou celkem dobře zařízené, koupelna taky celkem v pohodě (i když má malý sprchový kout), ale co musím vytknout je hrozná postel, opravdu se člověk moc nevyspí. Cítíte každý pohyb partnera ležícího vedle a matrace je hrozně nepohodlná. Navíc pokud máte pokoj do ulice, tak ta je docela rušná.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Na stravu se v recenzích hodně nadávalo, ale podle mě to není tak hrozné, vždy se dalo vybrat a jídlo bylo i chutné. Navíc nejsem typ, co by úplně využíval all incslusive, takže jsme si např. na večeře zašli občas do místních taveren. Hotelová strava byla pro nás spíš jako taková možnost, že jsme měli ráno snídaně a k obědu jsme si mohli z pláže odběhnout na něco lehkého. Jinak jeden den byla i chobotnice, asi 2x byl gyros, kuřecí křidýlka, lilky, papriky (které jsou vynikající). Zeleniny dostatek, z ovoce pouze meloun a broskve, ale nevadí. A vždy nějaký dezert, který býval za mě dobrý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení jednodušší, ale dostačující, personál hotelu milý a ochotný. U hotelu byl i bazén, který jsme ovšem nevyužili ani jednou, tak nemůžu hodnotit.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž a moře za mě super. Měli jsme teda boty do vody, i když se to dalo zvládnout asi i bez nich, ale s nimi to je pohodlnější. Moře krásné a čisté. Pláž v rámci možností, to je bohužel o lidech, když máte kolem sebe čuňata, co tam nechají bordel, tak je to smutné. Opravdu nikde nečekám, že za mnou budou lítat a ještě po mě uklízet odpadky, to zvládnu sama.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu klidné a v blízkosti spousta obchůdků, supermarket, taverny, přístav, výborná zmrzlina.. Každý večer jsme vyrazili na obchůzku a bylo se jak zabavit.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Vždy je co zlepšovat, ale za mě spokojenost, dovolenou jsem si užila. Pokud pominu ty postele, tak nemám co vytknout. Kdo opravdu nečeká zázraky, navíc když přihlédnu i k ceně, tak si myslím, že je to přiměřené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jaroslav Král: Lež - 18. 9. 2017 10:52

Strava je ne strašná ale opravdu hnusná a nechutná!!! Je to šlichta pro prasata a ne pro lidi. Zázraky opravdu nečekejte ale za ty peníze co utratíte za tenhle hnus seženete mnohem lepší zájezd. Ostuda CK !!! Majitel je blázen stačí se podívat co píše za odpovědi na jeho hotel. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání