Napsat recenzi

Týdenní pobyt v hotelu Norida beach

Recenze hotelu Mitsis Norida Beach Hotel ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 578x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jel jsem si na dovolenou oddechnout a protože je mně už přes 50, tak jsem neměl žádné přehnané očekávání

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Bydleli jsme přímo v hotelu s výhledem na skaliska nad hotelem.

Myslím, že ubytování odpovídá standardu pokoj měl běžné rozměry vybavení rozumné.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo dobré, každý den byla v nabídce i ryba s čímž jsem se na jiných hotelích ve středomoří pokaždé nesetkal. Faktem je, že vzhledem k velikosti hotelu byly občas fronty a především u grilu občas docházelo k tomu, že něco z nabídky chybělo.

Tudíž stravování hodnotím jako dobré pouze s tím, že se občas vyskytly výše popsané nedostatky, ale dalo se to tolerovat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

V podstatě jsme nepotřebovali nějaké extra služby, takže v pořádku. Pokud jsem potřeboval informace na recepci nebyl s angličtinou problém.

V areálu obchody a další služby na dobré úrovni.

Co bych ale hotelu vytknul je, že nikde nebyly k dispozici viditelné hodiny pro časovou orientaci a pak bych zmínil hodně kluzkou dlažbu na chodnících vedoucích k pláži

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž písčitá drobný písek, ale moře se rychle svažuje a přibližně 7 m od břehu je hloubka již přes 2 metry. Protože jsme si nechávali osušky u horního bazénu, chodívali jsem vždy v obuvi jednak kvůli kluzkému povrchu a také proto, že písek byl ostřejší a lepil se na chodidla. Na pláži jsem viděl stále dosti volných lehátek. Moře krásně čisté, ale studenější.

Jediným nedostatkem byl neustálý vítr, který bránil dalším možnostem využít např. šlapadel, ale nebyl příčinou žádných velkých vln.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Myslím, že okolí hotelu vypadá dobře a zajímavě, ale až na to, že za hranicí hotelu je možno vidět smetí a dokoce hromadu starých plastových kanistrů.

To je typické pro danou oblast, kde se na pořádek za hranicí hotelu už nedbá.

Udělali jsme si i krátký výšlap k místnímu starému kostelíku a poté do kopců které byly původně osídlené, protože je zde několik ruin domků. Z kopců je krásný výhled na celý areál a tato skládka místo dosti hyzdí a kazí dojem, ale neobtěžuje.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolená splnila účel, oddechli jsme si, nebylo potřeba řešit žádné problémy a nedostatky, takže spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání