Napsat recenzi

Záleží co každý z nás od zájezdu, který si koupil čeká....

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 025x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Už bych si tento hotel nevybral

Ubytování  průměrně (3,7/5)

4 hvězdy tomuto hotelu musel dát někdo, kdo byl pouze jenom v tom nejlepším pokoji nebo si prohlídl pouze fotky hotelu od CK. Samozřejmě, že každého naštve, že nedostane, to co je psáno nebo s čím počítá jako s 4 hvězdami. 1. 200m od moře? Při volné chvíli jsem krokoval nejkratší cestu. 400 m na recepci a dalších 320 m na pláž. 2. 2. Bude apartmán stejný jako na obrázku, ano to je standart :-) Apartmán byl na odlehlém místě na kopci. Dveře toho hodně pamatovaly, myslím, že i několik zlodějů, protože přímo svádějí k vyražení = zabezpečení 0. Odpověď z recepce vemte si sejf 30 EURO - týden. Po mnoha urgencích jsme dostali jiný pokoj. Což bylo fajn, že nám vyhověli. Na druhém pokoji jsme však zažili 2 nečekané výpadky proudu, netekla nám studená voda a klimatizace strašně hučela, ale měli jsme to mnohem blíže a dveře vypadaly bezpečněji. Postel v klidu. Koupelna pěkná. Služby musím ohodnotit kladně, čisté ručníky, každý den uklizeno, uklízečky vlídné. Jak jsme tady třeba četl bylo by fajn v takovém hotelu třeba sprcháč ne malé mýdlo.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Co se týká výběru, chuti, rozmanitosti nebyl problém. Většina číšníků se starala. Viděl bych akorát problém u některých na obědě či večeři, když si objednáváte pití, tak se někdy stane, že vám ho donesou až po jídle nikoliv před. Dále kapacita je total nevyhovující. Vzniká tím chaoz a hosté musí stát trapně před jídelnou jako socky až se uvolní stůl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

+ Barmani na hlavním baru i dědové na pláži snaha dle mě veliká. Většina číšníků v kuchyni makala. Pán na beach hoperu byl super.. Uklízečky spolehlivé. Animační programy, většina paráda.

0 - recepce příjemná dokud po nich nic velkého nechceš, jinak úsměvy rozdávají pěkné.

- vybavení, dle mě to není prostě 4 hvězdy, byl jsem v českém hotelu v Rožnově a vybavení stejného pokoje modernější a mnohem lepší. I pití, které jsem neměl zaplacené jsem dostal. Tady prostě doplnění baru za peníze při Al inclusive. Vody ses napít nemohl, když byla teplá. Malé mýdlo na 10 dní, internet na PC nejde pravidelně. Musíte hodit 50 centů a pak uvidíte. Terasa pro málo lidí na večerní posezení, zbytek lidí volila raději apartmán nebo seděli u bazénu. Vím, že to nepatří ke službám hotelu, ale ke službě CK ano a to jsou delegátky, které byli snad z jiné dimenze. Byli po většinou jenom na ozdobu a vybírání peněz za výlety. Za pokoj bojovala moje žena.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

+ pěkná, slunečníky zadarmo, bar v klidu, výběr veliký, na jídlo pizza a hod dog. moře pěkné, ale brzo hloubka

- kapacita lehátek na počet lidí - neodpovídá, přijdete v 10 lehátko nenajdete, a když jo nemáte slunečník

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Věděli jsme kam jedeme, takže tohle bych neviděl jako problém. Někomu to nemusí vyhovovat. Prostě na promenádu kolem moře zapomeňte. Šutry, hotely, budovy, cesty, auta, řecký chaoz, předražené obchody. Vše do kopce. Blízko je Kardamena, což je docela pěkné turistické město. Doporučuji výlety po okolí, busem či autem.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Všechny neduhy bych přežil, kdyby se jednalo o 2 hvězdy a nebylo by spousty klamavých informací či polopravd. Ale v případě, že se něco tváří jako, že to je IN a ve skutečnosti to tak není, tak vás to akorát dokáže namíchnout. Mé hodnocení je hodnocení 4 hvězdičkového hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: očekávání - 15. 2. 2015 3:17

A teď podle té recenze nevím co si myslet. Mám se těšit či obávat. Dost sem toho projezdil Řecké ostrovy (na Kosu sem pravda nebyl) V Turecku 3x, v Itálii ve Španělsku Chorvatsku Egyptu. Ostrov Kos mi byl doporučen pro hezkou přírodu. Chci si užit klidu. Ruchu mám dost. No na památky se taky podívám. Třeba to nebude také hrozné. Uvidím pak napíšu. :-) reagovat

Jakub: Re: očekávání - 17. 2. 2015 9:00

Dobrý den. Z odstupem času vzpomínám na dovolenou moc rád. Obrovské zklsmání bylo z ubytování, protože nám cestovka ukazovala něco jiného. A dále řešení naší nespokojenosti, prostě si Řekové mysleli, že ten problém vyšumí, ale moje žena se nedala a nakonec to dopadlo dobře, ale každému zkazí dovolenou něco co neočekává. Jinak Mitsis je turistické místo Kosu, hotely, cesty, obchody a pláž upravená jenom v komplexu. Byli jsme se podívat prakticky po celém ostrově a to můžu doporučit byli to krásné 2 dny, kdy jsme ostrov prakticky celý projeli. Mimo turistická místa je to takový neprobádaný kout, má to svoje kouzlo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání