Napsat recenzi

s ******** už nikdy více

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 239x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 4
  • takto nutno utěsnit dveře pro klidný spánek takto nutno utěsnit dveře pro klidný spánek
  • dveře bez těsnění dveře bez těsnění
  • přistýlka přistýlka
  • klimatizace v rozkladu klimatizace v rozkladu
  • klimatizace v rozkladu klimatizace v rozkladu

Na první dojem hrůza,ale díky skvělé partě českých lidiček příjemná dovolená.

S CK ******* už vícekrát ne!A to jsme kupovali zájezd na first minute!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Katastrofa,vůbec neodpovídá fotkám v nabídce CK,pokoj pro čr turisty až na kopci,staré vybavení,dveře netěsní a když fouká vítr-nevyspíte se-až po pár dnech jsme začali dveře na noc utěsňovat pomocí ručníků a WC papíru,klimatizace se nedá nastavit,přistýlka jako trampolína-děti musely spát celý pobyt s námi,neochota opravy či výměny pokoje.Měli by vyměnit fotky pokojů, zda CK nebude mit aktualni, určitě se jich pár najde u stejně nespokojených ČR turistů.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava super,moc ochotný a milý personál jídelny a barů.

Chybělo pití na pokoji-alespoň voda,prý si ji máme koupit a nebo za 10 EU na den Vám naplní bar(při all inclusive)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

bazén jeden,tobogány dobré,akorát společně pro několik hotelů,takže narváno,u baru poměrně málo míst k venkovnímu sezení na počet turistů,u recepce málo místa, pár sedaček a křesel-většinou obsazených,všichni se tam snažili chytit wifi-někdy marně,všude zavazadla,pouze jedno WC pro společné prostory jídelny a baru.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře čisté,spousta rybek,malé vlnky,dostatek lehátek,vodní sporty předražené(př.dětská trampolína 10 Eu na 30min.),šlapadla skoro nefunkční,bary na pláži v pohodě-pizza a pití vždy dostatek

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Procházka po areálu hotelů příjemná-spíš v sousedních hotelech,spousta kvetoucích keřů,pár obchůdků,jeden noční klub,do města cca 10min.autobusem.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Kdyby bylo kvalitnější ubytování,byla by to skvělá dovča,takto už netoužíme se vrátit !

Nejhorší byla naše delegátka Aneta D.-nezájem cokoliv řešit a pomoci,přijela ráno po našem příletu a pak až den před odletem!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Heikki: dotaz - 28. 8. 2014 16:43

Kdo vytečkoval tu CK? reagovat

R.: Re: dotaz - 28. 8. 2014 19:18

nevím,asi administrátor recenzí,asi se nesmí uvádět jména a názvy. reagovat

Heikki: Re: Re: dotaz - 29. 8. 2014 13:05

Jak v komunismu! reagovat

Igor Hnízdo: Re: Re: Re: dotaz - 4. 9. 2014 21:24

byl to *.*.*.**.*.* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání