Napsat recenzi

Nejhorší dovolená.

Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 387 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Tento hotel jsme navštívili jako první klienti hned po jeho otevření po rekonstrukci.Hrozný chaos.S ubytováním/nedodělané pokoje,smrad po laku/,se stravou,která rozhodně nebyla all inclusiv.Do tohoto hotelu NE.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nedodělané pokoje.Chyběla sprcha,nepřidělané prkénko na WC,nefungující fén,při puštění vody do umyvadla tekla proudem voda na zem atd.Smrad po laku.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Absolutně žádný výběr jídla.ˇádný moučník ani ovoce.Jen jablka nakrájená na osminky ponořená do ledu,aby nezčernala.All inclusiv v žádném případě.Strkanice,bylo málo míst k sezení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál se snažil,ale dostěhovával se hotel,tak nestíhal

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž přímo u hotelu.Málo lehátek.Bazén maličký pro tolik klientů.Čistit jsem ho neviděla/10 dní pobytu/Klienti se o lehátka skoro prali.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hned za zídkou hotelu bordel od stěhování.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nejhorší dovolená,jezdíme každý rok.Toto byl naprostý propadák.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jaromír Kohoutek: dotaz - 7. 7. 2015 9:37

do tohoto hotelu letím 16.7. prosím kdo tam byl napište již nyní mám po přečtení recenzí strach dík reagovat

Alena Vltavská: Re: dotaz - 7. 7. 2015 12:40

V tomto hotelu jsme byli od 3,6 2015.Byli jsmeprvní klienti a mohu potvrdit naprostý chaos.Jak v ubytování,tak co se týče stravy.Možná se to zlepšilo,i když tomu nevěřím.Doporučuji boty do vody.Pevné nervy při frontě na nedobré jídlo/bez výběru/.All inklusive to rozhodně není.Vezměte si s sebou peníze,aby jste se mohli popřípadě dojíst ve městečku.Být Vámi požádám o výměnu hotelu. reagovat

oio: bublina - 10. 7. 2015 21:37

Z dovoleny bych rozhodne nemel strach,byl jsem taky v červnu v hotelu ,kdyz hotel zacinal a pokoj jsme dostali uz v 10h a moc dobře jsem si všímal toho kroužku stežovatelek,který se tam vytvořili,stežovali si,že moře je moc modrý ,na sluničku to palí ,hranolky moc hranaty .Pro nas jako pro mlady lidi asi nejlepsi dovolena,doporucuji všem :) reagovat

Petra Gricová: Za hodně peněz málo muziky - 4. 9. 2015 15:01

Já tento hotel navštívila od 20.8.2015 do 28.8.2015 ...hotel by vůbec nebyl špatný, kdyby mě ta dovolená nevyšla na 13 000,- , ale tak na 9 000,-. Člověk šetří celý rok na dovolenou a pak toto, jídlo bylo strašné, tolik špaget jsem nesnědla ani po několika návštěvách Itálie. Proč jsem si teda nedala něco jiného, ale jo dala..Když nebyly špagety, tak byly na výběr pené těstoviny. No a snídaně to byla taky katastrofa, máme penzion v Jeseníkách s kapacitou pouze 20 osob, ale i tak máme snídaně daleko pestřejší než tento hotel. Chybělo mi ovoce jíst celý týden meloun to se nedá a co takhle nějaký dezert než jen to želéé...Hrůůza, poslední 3 dny jsme na jídlo chodili do restauraci, protože mužské osazenstvo našeho kolektivu toužilo po mase, které u nás v hotelu bylo nepoživatelné, kdybych ten podešev hodila po tom kuchařovi, co tam chodil a naparoval se, tak ho tím zabiju, jak to bylo tvrdé !! A když jsme jeli na celodenní výlet, ani vodu jsme nedostali !! Každopádně jsme si večer neměli kam sednout, moc lidi a málo židlí. Úklid kolem hotelu i v něm stál taky za houby. Wifi nefungovala několik dní. All inclusive byl ten nejhorší co sem kdy potkala, barman měl problém s tím, že chceme dvojitého panáka ( protože večer za ním chodili kamaradí, kteří pili za naše peníze) Jedinou výhodou hotelu je jeho poloha u moře a u města, ale pán majtel by se měl vzpamatovat. Nikdy sem to neudělala, ale na tuto dovolenou jsem vypsala reklamační protokol s neochotnou delegátkou od Blue Stylu, tak jsem zvědavá až se mi z Prahy vyjádři. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání