Napsat recenzi

Asteras Resort - už ne!

Recenze hotelu Asteras Resort **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 969x
Recenze se líbila: 631 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pěkný hotel, který bohužel svými službami shazoval sám sebe.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje byly celkem pěkné, ale v žádném případě nebyly nově zrekonstruované, jak se píše na stránkách cestovek. Největší problémy jsme měli s klimatizací, která buď nefungovala, nebo z ní sálal teplý vzduch. Když občas začala fungovat, tak jsme se budili zimou a stejně jsem byla nucena ji vypnout. Koupelna a wc celkem čisté, akorát jak bývá v Řecku na ostrovech zvykem musí se použitý toaletní papír házet do odpadkového koše.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava byla chutná, ale výběr dost omezený. Snídaně byly každý den úplně to stejné, ve stylu English breakfast - míchaná vajíčka, fazole, slanina, párečky. Asi dva druhy salámu, sýr, občas čerstvá rajčata. Jeden kýbl s řeckým jogurtem a pár druhů marmelád. Pečivo dobré, ale člověk musel vychytat tu správnou chvíli, kdy se bude doplňovat, aby si mohl vybrat z více druhů. Velký problém se sklem, skleničky byly upatlané a různých tvarů a velikostí. To stejné i u talířů a příborů. Teplá jídla byla na výběr asi tak 2-3 druhy a dvě přílohy, polovina bufetového stolu nabízela těstoviny asi ve 3-4 variacích. Z ovoce melouny, u oběda se někdy objevily nektarinky, hroznové víno, jednou dokonce jablka.Na pití limonády z postmixu a dva druhy "džusu". Káva hnusná!!! Na baru si můžete zakoupit za 1,5 eura buď frappé nebo preso, které je pitelné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vetšinu personálu tvořili poláci, slovenka, češka a další. Úplná katastrofa byl pool bar, kde celý den obsluhoval jeden upocený maldík. Nejenomže byl za barem, sám si umýval nádobí a lítal po place a vybíral špinavé. Takže věčně nestíhal, podle čehož to také vypadalo.

Úklid probíhal denně, akorát uklízečka byla dost drzá, už po deváté ráno se nám dobývala do pokoje a klidně si tam vlezla. O výměnu osušek jsem jí musela požádat, jinak by nám je asi nevyměnila. S úklidem to taky moc nepřeháněla.

Celkově byl personál takový vlažný, že by se mohli přetrhnout, to ne.

Hotelové budovy byly v krásné zahradě, která byla asi to jediné, o co se tam starali poctivě.

Bazén celkem v pohodě, ale voda měla zvláštní lehce nažloutlou barvu a ze začátku měli asi problém s filtrací, protože tam plaval strašnej bordel!

Každý večer mini disco a animační programy, v italštině. Přes den aktivity jako vodní aerobic, šipky, vodní pólo apod.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla písečná a vzdálena asi 5-10 minut klidnou chůzí. Moře bylo krásné, čisté. Vstup byl bohužel kamenitý, ale na některých místech to vyřešili tím, že udělali jakousi cestičku z pytlů z pískem. Sprcha tam byla taky. Jinak nikde nic, jenom jediný koktejl bar, kam jsme stejně nechodili.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Do městečka Kardamena je to asi 20 minut svižnější chůze. Je tam spousta hospůdek, obchodů a docela pěkný přístav.

V bezprostřední blízkosti hotelu nic zajímavého, osel v ohradě, býci a kozy.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak už jsem psala v úvodu. Veliká škoda, že si tento hotel sám sobě snižuje úroveň. Kdyby vše klapalo, jak má, tak by to byl skvělý hotel. Bohužel bych ho nedoporučila.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Řecko, Kos, Hotel atlantis - 16. 10. 2019 19:40

Krásný, moderní hotel, ale téměř denně vypouštěli močůvku do rákosí, hned poblíž jsme bydleli. Večer komáři a těch bacilů, nechci pomyslet. Jídla stále vlažná v kteroukoliv dobu. V hotelu bary, ve kterých se platilo. Stejně i na pláži i lehátka. Proč mám all inclusive? Ani animátoři se moc nestarali o pobavení hostů, snad jen s vyjímkou Čecha Ondry. V bungalovu byl velmi zrnitý TV obraz, kde nebylo rozeznat postavy a nefungující vařič a v polovině pobytu neběžela ani klimatizace. Když připomenu ještě močůvku jako zpříjemnění pobytu - nedoporučuji tento hotel. 20. - 27. 9. 2019. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání