Napsat recenzi

Sidari, Korfu - Hotel Summertime

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 226 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cena odpovídá úrovni ubytování v této lokalitě. Celkově jsme si dovolenou velmi užili, určitě je zde spousta míst k poznání a k výletům, pokud nechce být člověk zrovna u moře nebo u bazénu. Využili jsme i půjčení scooteru (půjčovna kousek pěšky od hotelu), na kterém jsme bez problémů projeli různé pláže na západním pobřeží.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování bylo v pořádku. Čistý pokoj každý den.

Jediné, co mi chybělo, tak byl nějaký příbor popř. varná konvice na pokoji v malé kuchyňce, která byla součástí pokoje. A další (pro mě nepohodlná) věc je akorát ta, že pokud se jde člověk sprchovat pozdě večer, tak už mu neteče teplá voda, nýbrž velmi velmi vlažná, takže člověk se otužuje i pod sprchou, ať chce nebo ne. Ale chápu, že to tam asi tak chodí, dle zásoby teplé vody.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Myslím si, že zde není co vytknout (měli jsme All inclusive). Jídla i pití dostatek až do pozdního večera, výběr ze všeho možného každý den, na snídani, na oběd i na večeři. 2x denně k dispozici zmrzlina, kterou si každý nabere jak chce a svačiny během dne. Pokud jedete na nějaký celodenní výlet, dostanete i svačinu s sebou (dostávali jsme toastový chleba se salámem a sýrem a pomeranč - možná jen kdyby hodili kečup nebo máslo do toho toastu, nebylo by to tak suché a dusivé, ale to už je drobnost).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení bylo asi veškeré potřebné (už jsem zmínila, že aspoň ta varná konvice by se hodila na pokoji). Personál hotelu velmi ochotný, neměli jsme problém. Škoda jen té WiFi, která fungovala jen v blízkosti recepce a to ještě pokud se ji zachtělo. Možná to nemají technicky vyřešeno, pokud se na to naráz přihlásí více lidí. Ne že bychom potřebovali být neustále na internetu, ale bylo by jistě pohodlnější a rychlejší pro všechny, kdyby se bylo možné připojit i na pokoji a neshromažďovat se v hloučku poblíž recepce.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krása, pěšky v okolí je spousta míst k vidění a když si člověk půjčí scooter nebo něco jiného, tak může zajet i k jiným zajímavým plážím, které na Korfu jsou. Některé pláže jsou pěknější a čistější více, některé méně. A záleží samozřejmě i na tom, jestli je zrovna příliv a víří se zespod moře i písek, chaluhy apod. Moře nebylo úplně ledové, určitě je během léta i teplejší, ale bylo příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Spousta restaurací, taveren, obchůdků, místní cestovky na celodenní výlety, půjčovna dopravních prostředků a všude blízko k pláži. Jediné, co člověka asi překvapí, pokud není na to zvyklý nebo připraven, je občas linoucí se zápach z okolí popelnic, kde odpadky doslova překypují i kolem popelnic a působí to velmi nevábně (bylo nám ale řečeno, že se to prostě nestíhá vyvážet na ostrově).

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově jsme byli spokojeni s dovolenou, zaměřili jsme se hlavně na výletění po ostrově a na moře, takže ubytování jsme měli opravdu spíš jen na přespání (určitě jsou ubytování i hezčí a luxusnější, to nepopírám, ale bylo určitě dostačující). Velké plus dávám výběru jídla a pití, které je k dispozici přes celý den, takže jsme nestrádali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání