Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 314 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Informace, které podává cestovní kancelář, neodpovídají realitě. Popisy jednotlivých annexů jsou velmi nedostačující.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Annex Sofoklis: V Řecku jsem byla již po několikáté, takže vím že jejich ubytovací standardy jsou na trochu jiné úrovni než v jiných evropských zemích, takže jsem ani nebyla z ubytování tak překvapená jako někteří ostatní hosté. Samotné vybavení pokojů se dá přežít, nábytek je starý, opotřebovaný, ale čistý. V pokoji je kuchyňská linka se dřezem, lednicí, rychlovarnou konvicí a pár kousky nádobí. Co by asi spoustě lidem mohlo vadit, je koupelna. Jedná se o pidi místnůstku se sprchovým koutem, ve kterém není závěs. Takže když se sprchujete, nemáte šanci nevytopit celou koupelnu. Musím říct, že první dny jsem se trochu štítila sahat na kohoutky u umyvadla a sprchy, jsou sice čisté ale tak pokryté vodním kamenem, že to příjemnému pocitu opravdu nepřidá. Co se týče uklízení pokoje, uklízečka docházela témeř každý den, kdy nám ustlala, ručníky měnila asi každé dva dny, jenom na toaletní papír vždy nějak zapomněla, takže když by jsme neměli vlastní zásoby tak bysme s jednou ruličkou na celý týden opravdu nevystačili.

Na pokoji je klimatizace za poplatek, ale tady POZOR. Cestovní kancelář uvádí cenu klimatizace 5euro za noc (před nějakou dobou jen dokonce 3eura), ale už nikde nenapíšou, že se ceny klimatizace v jednotlivých annexech liší. To se dozvíte až na místě že zrovna v Sofoklisu je ta cena ze všech nejvyšší a to 7euro za noc, a máte smůlu, protože annex vám už nevymění, ani po stížnostech. Další mylnou informací, kterou CK podává je, že na všech pokojích je za poplatek trezor. V Sofoklisu trezor není.

Největším nedostatkem tohoto Annexu je jeho poloha. Nachází se přímo u hlavní silnice, kde auta a hlavně motorky jezdí bez přestávky, takže v noci se bez zavřeného balkonu nemáte šanci vyspat. Další nepříjemností je jeho vzdálenost od hlavního hotelu Summertime, kam docházíte na jídlo. Je to opravdu tak minimálně 800 metrů daleko, takže smysl All inclusive je zde trochu mimo.

Výhodou tohoto Annexu je jeho vzdálenost k moři, leží opravdu kousíček od hlavní městské pláže, která je však dost přeplněná, všude jsou lehátka a v jednom místě vtéká do moře městská stoka.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava je na tom všem asi to úplně nejhorší. Snídaně se dají, sice každý den to samé, ale najíte se. Oběd je naopak asi to nejhorší. Velmi malý výběr, maso skoro žádné a když je, tak je hned pryč a na doplnění si pěkně počkáte. K obědu zpracovávají to co zbyde od snídaně. Okoralé párky v rýži, zbytky slaniny v kukuřici tam nejsou nic neobvyklého. Jedinou záchranou jsou tam hranolky, na kterých se snad nedá nic zkazit, pokud tedy nemáte smůlu a nechytnete ty co zbyly z předchozího dne. Večeře jsou lepší, dá se vybrat, ikdyž se jídla opakují pořád dokola. Co se týče milovníků ovoce a zákusků, ty si tady asi moc neužijí. K obědu a večeři jen jablka, pomeranč nebo meloun. Jako dezert většinou jen želé a když náhodou se objeví něco jiného, tak jste téměř bez šance kousek ulovit.

Prostředí jídelny taky není zrovna ideální, sedíte na plastových židlích, pečete se, protože klimatizace nebo pořádný větrák tam bohužel není.

Asi jediným plusem je samoobslužný bar s nápoji, které jsou k dispozici. Nealkoholické nápoje z postmixu, barel s vodou, pivo, víno, káva, vodka a něco jako brandy. Celý den je k dispozici zmrzlina, která je bohužel asi tím nejlepším co za celý týden dostanete k jídlu.

Ačkoli to podle mého předchozího textu asi nevypadá, myslím si že jsem co se jídla týče opravdu nenáročný člověk, ale i tohle na mě už bylo moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu (mladíci mající na starost snad úplně všechno) je poměrně vstřícný. V hotelu velmi chybí schopný provozní, který by měl na starosti správný chod hotelu a ukáznil některé nevychované hosty a především jejich děti (a že jich tam není málo) a jejich chování u bazénu a hlavně v bazénu a hlídal dodržování nějakých základních pravidel. Bazén by mohl být mnohem lepším místem kde trávit čas, když by nebyl věčně plný řvoucích malých angličanů, kterých si jejich rodiče absolutně nevšímají a nechávají je dovolovat si na ostatní dospělé, kteří se chtějí jen v klidu vykoupat. Chování těchto dětí taky odpovídá čistota bazénu, kdy plavající kelímky od nápojů a zbytky odpoledního snacku na zemi pár centimetrů od bazénu jsou na denním pořádku. V tomto hotelu ale bohužel není nikdo, kdo by takovéto chování ukázňoval.

Poměrně nepříjemné je to, že k bazénu mají přístup pouliční prodejci (asiati s masážemi, prodejci náramků, romové nabízející růže) a v hotelu není nikdo, kdo by je odtamtud vyháněl.

Samostatnou kapitolou je paní delegátka Markéta, která je naprosto neochotná a neschopná řešit problémy. Jedná s vámi arogantně už od samotného začátku a když za ní přijdete s problémem tak se vám doslova vysměje do obličeje, že jste si informace o hotelu měli zjistit na internetu (jenomže to by cestovní kancelář musela podávat pravdivé informace, například o ceně klimatizací). Výlety si určitě nekupujte přes cestovku, od místních cestovních agentur seženete úplně stejný zájezd za poloviční cenu. To samé platí pro půjčení aut. Auto si radši půjčte v půjčovnách na ulici (paní delegátka není schopná ani správně zajistit objednaní auta)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláže jsou naštěstí v poměrně dostupné vzdálenosti od hotelu. Ty menší, hezčí (ale přecpané lehátky) jsou od hotelu cca 200m. Hlavní městská pláž je tak 250m. Hlavní pláž je písčitá, takže voda je dost zakalená a působí špinavě, ikdyž špinavá není.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu není žádná sláva. Dost přeplněných zapáchajících popelnic.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem z dovolené bohužel kazí především špatné jídlo a jeho organizace, kdy věčně na něco čekáte. Přístup cestovní kanceláře, která vám tvrdí, že všechny informace, které klientům podávají jsou pravdivé a nejeví snahu situaci klientů nijak zlepšovat, má za následek, že to tam vypadá, tak jak to tam vypadá. Cena podle mého názoru neodpovídá kvalitě. Byla jsem v Řecku v levnějších hotelech s mnohem lepší kvalitou poskytovaných služeb. Hotel spíše nedoporučuji, rozhodně ne za takovou cenu, za jakou se prodává.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání