Napsat recenzi

Hodnocení dovolené

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená, která ovšem měla pár svých mouch. Za ty peníze, které jsme do toho vložili, si myslím, že se to dalo očekávat. Pokud si stojíte o detailní recenzi, čtěte dál.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytováni jsme byli v apartmánu Vasilis. Pokoj měl k dispozici malou kuchyňku s plotýnkou, troubou a mikrovlnkou 3v1, ložnici s šatní skříní, která však lehce páchla zatuchlinou. Z ložnice byl vstup na mini posezení situované směrem k promenádě. Před ubytováním - z druhé strany - byly k dispozici šňůry na prádlo s kolíčky a uprostřed trocha plevele 2 lehátka. Místa k trávení večera u ubytování bylo tedy dost. Zklamala mě však docela koupelna. Sprchovací kout byl hodně malý, stěží se v něm dalo hýbat, navíc neměl závěs, takže jsme si po sprchování udělali v koupelně menší potopu. Kdo však mnoho neočekává, stačí mu skromnější ubytování na přespání a nehodlá trávit na pokoji mnoho času, pak to bude pro něj správná volba. :)

P. S. Bez repelentu se zde neobejdete, komárů je tu nespočet.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Stravovali jsme se formou all inclusive, tedy vše bylo v ceně (kromě míchaných drinků jako např. mojito, které se daly objednat večer na baru za cca 5-6eur). Snídaně se skládala pravidelně z nějaké zeleniny, plátkového sýra, šunky, másla, 2 druhů džemu, lískooříškové pomazánky, vaječiny, dále potraviny alá anglická snídaně - volská oka, slaninka, párečky, fazole apod., z pečiva tousty či bagetka. Na oběd i večeři bývaly pokrmy podobného stylu - pravidelně 2-4 druhy těstovin, hranolky, zeleninové saláty, pečené kořeněné brambory atd. Potraviny byly pravidelně doplňovány, udržovány teplé. K oběma těmto chodům byla podávána zmrzlina, k obědu i ovocné želé, k večeři navíc meloun a dva druhy dezertu - ovocná či čokoládová pěna a něco upečeného. Dezerty musím pochválit, byly opravdu výborné. Chody se však hodně během dní opakovaly, nepočítejte s nějakým extra výběrem. Snídaně se podávala od 7:00-10:00, oběd od 12:30-14:00 a večeře od 19:00. K pití si člověk mohl v průběhu dne načepovat pivo, kolu, limonády, tonic, pomerančový nebo jablečný džus, bílé víno, bílý rum, brandy, ouzo a vodku. K dispozici je káva či čaj. Bohužel jsme přijeli v noci, kdy jsme museli jít spát hladoví (v jiných hotelech mám zkušenost, že byl připraven obložený talířek), a naopak zpět jsme vyjížděli v 19:10 od hotelu, takže jsme večeři už nestihli. Jídlo však bylo chutné. Co se baru týče, otvíral se až večer, byl zde každý den program - v pátky Řecká noc, jindy karaoke či zpěvák s kytarou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na recepci se střídaly tři recepční, všechny vstřícné a milé. Pokud je poprosíte, zapůjčí vám ruční váhu na zavazadla, abyste byli v limitu. :) S personálem hotelu jsme byli spokojeni, žádný problém se nevyskytl.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

V naší oblasti se nacházely tři pláže (o nichž jsme věděli) plus jedna vzdálená asi 3,5 km. Na hlavní pláži Sidari nám nebylo doporučeno koupat se, prý tam tamní hotel vypouští splašky do moře, a tak si člověk může zaplavat až za Mojito barem, který je vzdálený kousek od promenády. Byly zde k zapůjčení loďky i šlapadla a pokud půjdete pláží směrem od hlavní promenády, projdete rákosovou cestičkou, narazíte na překrásné útesy, kde si užijete nádherný výhled. Nám nejbližší byla Canal d'Amour, na níž se scházelo směrem kousek vpravo od apartmánu Vasilis. Pláž byla nádherná, voda čistá, azurově zbarvená. Lehátka zde byla k zapůjčení za 8eur (2 lehátka, slunečník a stoleček). Písek sem tam pokrývaly drobné kamínky a mušličky, z moře se dalo proplout malinkou jeskyní. :) Nejčastěji jsme navštěvovali pláž Apotripiti, líbila se nám ze všech nejvíc. Šlo se k ní od Vasilis kolem hlavní budovy Summertime směrem víc na západ, byla zde tabule s šipkou, takže určitě trefíte. :) Lehátka byla za stejnou cenu jako na Kanálu lásky, pouze jeden den, kdy bylo lehce zataženo - za 6eur. Pláž byla písčitá, směrem vlevo ji ohraničovaly jilovite útvary, takže když uvidíte šedou kluzkou plošinu, udlábněte si kousek a namažte se jím! :D Má léčivé účinky a pak jej splachnete ze sebe v moři. :) Moc zde nemá cenu potápět se, na dně najdete buďto chaluhy, nebo kusy jílu. Co si nemůžete nechat ujít, pokud jste v oblasti Sidari, je zaplavat si na dva mini ostrůvky, které uvidíte z pláže. První je trochu strmější a hůře se z něho slézá dolů, druhý (vzdálenější) se však rozprostírá na větší ploše a ten výhled, který vám poskytne, je opravdu dechberoucí. Pokud máte strach, hodně lidí si sem půjčuje šlapadlo, anebo si vemte nafukovací lehátko a plavte, stojí to za to! :) Poslední (tou vzdálenou) pláži je Logas se skleněným "balkónkem", takže spatříte útesy pod sebou. Krása! :)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Směrem od apartmánu Vasilis vpravo k pláži Sidari a pak opět vpravo dojdete přes můstek (kolem hory odpadků) až k restauraci U Tří prasátek, kde se dáte doleva a ocitnete se na dlouhé promenádě obchodů. Určitě zde vyberete suvenýry pro své blízké. Kromě toho se v blízkém okolí našeho ubytování nachází množství taveren a restaurací, my v noci pravidelně zamířili do restaurace Napoli, kde si můžete objednat jídlo take away a sníst si ho v klidu na pokoji. Ceny zde mají poměrně dobré, jídlo chutné a je zde milá obsluha. :)

U hotelu je také bazén - malý pro děti, druhý je hlubší.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Oblast Sidari je nádherná, moc jsme si to zde užili a určitě je to zde vhodné i pro rodiny s dětmi, kterých zde bylo mnoho.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání