Napsat recenzi

Pozor na nabídku tohoto ubytování-Annex Sofoklis

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 984x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po telefonické konzultaci s cestovní kanceláří nám bylo toto ubytování doporučeno.Paní na cestovní kanceláři nám tvrdila,že je toto ubytování v klidné části města,50m od moře,je umístěn v zahradě a na jídlo je to asi 500m do hlavního hotelu.Měli jsme zarezervován dvoulůžkový pokoj s přistýlkou,fénem,tv,trezorem.Po příjezdu do ubytování jsme málem omdleli.Pokoj měl jedno asi 130 cm široké lůžko pro dvě osoby,na přikrytí bylo jedno ůzké prostěradlo,tv nebyla,fén také ne,trezor také nebyl,a po přistýlce ani pamatky.Byla jen rychlovarná konvice.Skříň zapáchala zatuchlinou.Koupelna s toaletou byla katastrofa.Chyběl závěs ve sprše,a při použití toalety jsme měli nohy až ve sprše.Když se použila sprcha,byla voda všude.Největší šok nastal,když jsme chtěli spát.Annex Sofoklis se nachází u hlavní silnice,kde jezdí auta,a na proti hotelu je Karaoke bar,ze kterého se šíří hodně hlasitá muzika do 4:00 hodin ráno,tak že nedá spát.Zahrada byla katastrofání.My jsme měli pod ubytování masnu,která skládala nepotřebné věci v rohu zahrady a v další se válely použíté matrace z pokojů.Některým klientům smrděly celý týden odpady tak,že si nakupovali osvěžovače vzduchu,aby přežili noc.V tomto ubytování až po zásahu jedné rekreantky,která ovládala řečtinu,byly dodány ručníky,osušky a toaletní papír.Tyto věci nebyly po příjezdu na pokojích.K moři to nebylo 50m,ale 250 a na jídlo to bylo 1 km.Po mé(dost ostré)stížnosti na ubytování,které neodpovídá tomu,co cestovní kancelář nabízela,jsme byli přesunuti na jiné,které bylo fantastické a konečně odpovídalo tomu,co jsme si zaplatili.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Neopovídá tomu co nabízí cestovní kancelář.U hlavní silnice,naproti karaoke bar ze kterého se line dost velký hluk až do 4:00 hodin ráno.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Sice se opakující jídlo,ale vždy je z čeho si vybrat.Na jídlo se chodí do 1 km vzdáleného hotelu Summertime.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Annex Sofoklis nemá personál a nenabízí žádné služby.Veškerý program a all inclusive probíhá na 1 km vzáleném hotelu Summertime,kde je velice ochotný personál,a z části český.Zde se nachází i bazén s lehátky.Zde hodnotím hotel Summertime.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Myslím tím okolí Annexu Sofoklis.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Annex Sofoklis

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání