Napsat recenzi

Rozpaky z letu

Recenze hotelu Angela Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 1 249x
Recenze se líbila: 219 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na úvod musím předznamenat, že nejen pobyt, ale už i let do destinace je začátek dovolené. A ten náš byl překvapení. Leteckou společnost Smartwings opravdu nepovažuji za nějakou světovou společnost. Spíš bych ji řadil někam k Air Iraq a tam. Nastoupili jsme do letadla a z reproduktorů zněla arabská hudba. Snědá letuška nám musela ukázat kam si sednout, protože mluvila anglicky. V české společnosti, vylétající z Ostravy! Muse jsem se kouknout není-li 11.9.Naštěstí nebylo. V letadle panoval po celou dobu letu neuvěřitelný zápach.O službách Smartwings není co psát, protože žádné nebyly. Ani tu vodu nepodali. Jen proběhli s prodejem a bylo.Navíc oproti loňsku zase přidali další sedadla, takže při výšce 185 cm jsem se mezi sedadla koleny téměř nevešel a seděl jsem celou cestu zkroucený.Neumím si představit letět třeba pět hodin.

A stejně to vypadalo i při zpáteční cestě.

Na letišti v Kerkyřevše proběhlo v pořádku, delegát byl vstřícný a měl vše pod kontrolou. Do resortu Angela beach jsme se po asi čtyřech letech vraceli, takže jsme jeli tam, kde to známe.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování proběhlo rychle a my se dověděli, že máme pokoj v nové výstavbě,někde venku. Odvezli nás tam, v noci to vypadalo hrůzostrašně a hlavně daleko.Pokoj byl čistý a klima fungovala. Proti komárům je dobré mít odpuzovač do zásuvky.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Na stravu si nelze stěžovat. každý si má možnost najít co má rád.A když je nouze nejvyšší, v okýnku se od asi jedenácti podává pizza a gyros s hranolky a tzatziki. Množství si každý řekne,není problém víc, či méně. Nápoje.Neako mnoha druhů v samoobslužném provozu od deseti, alko- ouzo a brandy-něco jako metaxa taky. Další alko po 13.hod.Proti minulu alkoholy nalévají číšníci. Ale s množstvím není problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál skvělý. Vstřícný, každý se snaží porozumět i sebevíc zkomolené němčině, či angličtině. Někteří čísníci znají i pár slov česky.Autobus zdarma do Rody je samozřejmostí, slunečníky a lehátka taky zdarma. Více služeb jsme nepotřebovali, jeli jsme si odpočinout. Večer jsme byli rádi, že bydlíme trošku dál, protože snad každý večer byla řecká ryčná hudba, ať už folklor-tahání lidí do tance, který málokdo umí,je otravné- nebo nějaký místní umělec se zpěvačkou.

Navíc přibyl oproti minule jeden bazén, takže ani u bazénu nebyly tlačenice. Kdo chtěl byl v moři a kdo ne byl v bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je skromnější, dostatek slunečníků a lehátek. Jediné co se nám nelíbilo, bylo že se odněkud občas linul smrad, jako když se vyváží septik. Ale vzhledem k jejich sanitární technice-chtějí vyhazovat použitý toal. papír do koše a ten se určitě zase někde shromažďuje- co se dá dělat. Ale příjemnéto rozhodně není. Moře bylo krásně teplé, průzračné a klidné, až asi do čtvrtka, kdy někde vypukla bouře a vlny se nezastavily až do odjezdu. Taky se moře citelně ochladilo. Ale koupat se dalo.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Vtomto směru jsme žádné zázraky ani nečekali. Balkán. Nekošená tráva, stavby, které byly rozestavěné už před těmi čtyřmi roky, atd.Dá se chodit po pláži,Roda je po ruce autobuseem, cestovka pořádá hezké zájezdy, co víc by člověk chtěl.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nejeli jsme do neznámého prostředí a věděli jsme zhruba kam jedeme.Bylo tam dobře, ale přesto příště zkusíme něco jiného.Na náš vkus tam bylo na jednom místě strašně mnoho lidí a takové továrny na rekreaci, to nás nebaví. Dokud byla Angela beach malým rodinným hotýlkem, byla to paráda, ale teď už to necháme těm co mají rádi cvrkot a Němců.

Takže celkový dojem: Hotel a Řecko vůbec- paráda. Doprava se Smartwings -raději už nikdy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 77 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání