Napsat recenzi

Zklamaní

Recenze hotelu Sunshine Corfu Hotel & Spa **** (Řecko - Korfu - Nissaki)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 75x
Recenze se líbila: 208 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Očekávala jsem od tohoto pobytu víc.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel odpovídal avizovaným 4* možná v době svého vzniku před několika desítkami let. Nejhorší jsou velmi tvrdé a nepohodlné matrace v postelích. Nábytek opotřebovaný, odřený, celkový dojem asi jako když přijedete k prababičce.

Nutnost odhazovat použitý toaletní papír do koše vedle WC je nepříjemná.

Pokud bydlí někdo v pokoji vedle vás nebo nad vámi, máte dojem, že sdílíte pokoj společně, což je dosti rušivé.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava bohatá na různá zeleninová jídla. Překvapením byl velmi úzký výběr ovoce. Obědy a večeře jsou zde bohatší než snídaně. Co se týče párků, sýra a šunky ke snídani, denně k dispozici po celou pouze jeden druh a stále stejný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál v jídelně příjemný. Pokojská dle potřeby vyměnila ručníky a 1x prostěradla k přikrývání, jiný úklid neprovedla. Přesto byla čistota a služby v našem křídle budovy zřejmě lepší, než v jiné části, protože v jiném pokoji byly ručníky vyměněny až po několik dnech, i když bylo jasně naznačeno, že výměna je žádoucí.

My jsme měli štěstí, že v našem pokoji fungovala klima i elektřina, protože mnozí hosté měli v tomto směru problémy. Rovněž s výtahem uvnitř hlavní budovy byl někdy problém, po naprogramování výstupu výtah naše patro minul bez zastavení.

Animační programy jsou vedeny výhradně ve francouzštině.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel je sice postaven na břehu moře, jak bylo avizováno v popisu, ale zároveň se svou zadní částí opírá o v příkrou skálu, takže je třeba použít soustavu 3 výtahů a ještě dalších kratších přechodů od jednoho výtahu ke druhému, takže pod pojmem "u pláže" jsem si představovala něco trochu jiného. Pláž je kamenitá, úzká a krátká, vstup do vody bez bot by byl velmi nepříjemný.

Možná, že v červnu a snad později v září je počet lehátek dostatečný, v srpnu ale byla většinou všechna lehátka hned zrána obsazená, zejména tím způsobem, že na většině lehátek byly rozloženy ručníky, aby lidé zablokovali místa, ale ve skutečnosti tam třeba celé dopoledne nebyli, a přitom ten, kdo přišel, si neměl kam lehnout.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jakožto nekuřákovi mi velmi ztrpčovala možnost všudepřítomného kouření, kromě jídelny a recepce, dokonce i u relaxačního bazénu. Na nekuřáky a děti se zde vůbec nemyslí !

Tzv. relaxační bazén je tvarově velmi pěkný, až na to, že na vnitřní obkladovou mozaiku z malých modrých čtverečku silně zapůsobil zub času, a tak je tohle obložení z mnoha procent již pryč.

Velikou slabinou umístění hotelu je prakticky nemožnost procházky po okolí. Nad hotelem vede úzká silnice, večer velmi nebezpečná, navíc se nám po téhle silnici směrem vlevo od hotelu nepodařilo dojít do žádného zajímavého místa, kdy by byly třeba obchody. Pláž je velmi krátká a dále se podél moře nedá procházet vůbec.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Čekala jsem víc, rovněž vzhledem k zaplacené ceně. Podruhé bych zde určitě nejela.

Přístup k moři není bezbariérový, jak je správně uvedeno v popisu, ale nedoporučuji ani lidem s lehce omezenými schopnostmi pohybu, protože je nutno používat schody, aby bylo možno dostat se od jednoho výtahu ke druhému.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání