Napsat recenzi

Báječný hotel Seabird s přátelskou atmosférou

Recenze hotelu Sea Bird Hotel *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 120x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén bazén
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • supermarket supermarket
  • hotel z ulice hotel z ulice
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • ceník aut přes CK ceník aut přes CK
  • bazén bazén
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • dětské hřiště dětské hřiště
  • hotel směrem ze zahrady hotel směrem ze zahrady
  • hotel směrem ze zahrady hotel směrem ze zahrady
  • hotel směrem ze zahrady - venkovní posezení hotel směrem ze zahrady - venkovní posezení
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • personál personál
  • snídaně snídaně
  • terasa terasa
  • pokoj - přistýlka pokoj - přistýlka

Hotel Seabird jsme vybraly podle recenzí a udělaly jsme dobře. Cestovala jsem s mamkou a 3.letou dcerkou, hotel se nachází opravdu pár kroků od nádherné pláže s pozvolným vstupem do moře (slunečník+2lehátka 6 eur/den). Do centra města je to zhruba 300m, nedaleko (cca 150m) je také supermarket, kde se dají nakoupit potraviny a suvenýry za celkem dobré ceny.

V hotelu bylo hodně rusáků, němců, čechů i poláků. Pro mě osobně byli nejhorší rusové, kteří jsou dost neohleduplní a na terase u jídla kouřili u stolu i přesto, že všude byli děti... Kouření bych u jídla zakázala...

Půjčovaly jsme si auto, přes delegátku 60 eur + benzin, ale doporučuji půjčit si v půjčovně naproti supermarketu, vyjde na 45 eur. Parkování u hotelu - přímo v areálu je asi 5 parkovacích míst, jinak se dá parkovat i kolem hotelu - zdarma.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel má jednoduše zařízené, ale prostorné pokoje vč. velké terasy. Co bych trochu vytkla je malá koupelna (a trochu již zašlé baterie) a klimatizace je za poplatek (6eur/den), tu jsme ale nevyužily, neboť jsme se chodily na pokoj více méně jen vyspat a večer bylo v pokoji i bez klimatizace příjemně. Okna jsme měly směrem do ulice a na hory (přímý výhled na moře zde není), což bylo především v noci nepříjemné, byl zde poměrně hluk (motorky, bary), ale pokoje směrem do zahrady jsou určitě klidnější, ale zase tam svítí celé odpoledne slunce, takže večer tam musí být bez klimatizace vedro.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel nabízí polopenzi. U snídaní mi jediné vadilo, že z pečiva byl stále jen toastový chléb (světlý a tmavý), žádné rohlíky, bagetky či chleba... Ale jinak dva druhy salámů, plátkový sýr, jogurt, cornflakesy, máslo, marmeláda, med, okurka, rajče, jablka, pomeranče, džus, káva, čaj. Každý den se střídaly vajíčka (na tvrdo či volská oka) a párky. Každý den také sladké croissanty. Trochu jednotvárné, ale každý si mohl vybrat dle svého. Večeře obvykle brambory, rýže, těstoviny a jeden druh masa a 3 omáčky (dvě červené, jedna bez masa a jedna jakási světlá), zeleninové či těstovinové saláty, rajčata, okurky, zelí, polévka. K pití k dispozici voda, příp. se dalo objednat za 2-3 eura/džus, pivo, víno apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál byl velice milý a ochotný, nemám jedinou výtku. Domluvíte se anglicky, příp. německy a rusky. Na baru bylo možné koupit kromě nápojů i nanuky, ale zde byly dost drahé (2-3 eura), chodily jsme do supermarketu, kde stály 0,5-1,5 eur.

Bazén u hotelu čistý, je zde i malé brouzdaliště pro děti, lehátka a slunečníky k dispozici zdarma, nikdy zde nebylo narváno. Jsou zde také sprchy, které už by si teda zasloužily zrenovovat, ale to nám nevadilo.

V zahradě dětské hřiště - skluzavka, houpačky, dalo se sem dítě vypustit ráno či večer u jídla, je zde venkovní terasa s posezením, kde se dalo jíst.

Wifi je na recepci, v restauraci a i na některých pokojích blízko recepce a je zdarma. Je zde také počítač s internetem, ale ten je za poplatek,

Na konci pobytu jsme museli uvolnit pokoj do 12h, odlétaly jsme až večer, ale bylo fajn, že jsme si mohly dát ještě i večeři a hotel má k dispozici místnost se sprhcami, kde se můžete večer po moři umýt a převléct na cestu. Jinak je možné připlatit si pokoj až do večera za 25eur.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Dlouhá písečno oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná především pro malé děti - bez vln. Hloubka je až za dobrých 200 m.

Lehátka a slunečníky za poplatek 6 eur/den - nevyužily jsme. Po celé délce pláže mnoho taveren, restaurací, k dispozici také sprchy a sem tam převlékací kabinky.

Možnost půjčení šlapadel se skluzavkou za 10 eur/hodina.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V noci hluk z ulice (motorky, bary), ale všude blízko - na pláž (cca 150m), k supermarketu (150 m) i do centra města (cca 300m)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

S pobytem v hotelu Sea bird jsme byly celkově spokojeny, dovolená se vydařila bez větších komplikací. Vedle hotelu se nachází hotel Albatros, který je již přímo u pláže, ale zde údajně není tak dobré jídlo a hlavně milí personál jako v Sea birdu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání