Napsat recenzi

Super relax dovolená - pěkné moře, pěkná pláž

Recenze hotelu Gemini Hotel CNic **** (Řecko - Korfu - Messonghi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 928x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem dobrý. Kdyby mě tolik neštvala neutuchající neochota personálu na recepci a absence wi-fi, bylo by to úplně super. Naštěstí to všechno přebilo krásné moře, krásná pláž, celkově super relax.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel je čistý. bohužel je výhled z mnoha pokojů na nepříliš vábné parkoviště / příjezdovou cestu. tam byl i náš pokoj. Pokoje jsou OK, nejsou největší, ale dostatečně prostorné, koupelna s toaletou čistá. Tragická je zvuková izolace: v jednom z blízkých hotelů probíhal celý týden, co jsme tam byli my, večer co večer velice hlučný program (francouzsky mluvící moderátor moderoval jakousi hudební šou každý den minimálně do půlnoci). Působilo to, jako by to bylo přímo na terase. Takže usínat se u toho dalo pouze při velké únavě.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo dobré. Snídaně sice každý den prakticky stejné, ale pro nás určitě dostatečné. Vajíčka, párečky, fazole, rajčata, okurky, pečivo (slané i sladké), množství marmelád apod, corn flakes, muesli...

Večeře dobré, pro masožravce možná toho masitého jídla nebylo příliš na výběr, nicméně nám to naprosto vyhovovalo. Každý večer nějaká řecká specialita, vždy základ salátu (rajčata, okurky, cibule, sýr, dressing, rýže ve vinných listech...), těstoviny, nějaké maso nebo ryba. Dezerty chudé, ale aspoň se člověk nepřecpal. Většinou meloun, občas nějaký puding, dortík nebo želé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu OK. Bazén nic moc - celý bazén je hluboký, nejmělčejší část ("pro děti") má cca 150 cm hloubku. Takže s malými dětmi to úplně nefunguje.

Personál na recepci tragický - naprosto znuděná neochotná paní střídající se s nepříliš ochotným pánem... Moji žádost o výměnu pokoje stále odsouvali na další a další den, zřejmě v domění, že časem mě to přestane bavit. jakýkoliv dotaz nebo požadavek byl problém a zjevně je obtěžoval (musím podotknout, že nejsem žádný prudič, cestuju často a ráda a toto se mi často neděje...)

Personál při snídani / večeři OK, někteří velmi milí, jiní přezíravě otrávení. to je život. :-)

Dost mě překvapilo, že v hotelu není free wi-fi!!! je tam pouze internetový koutek a možnost si wi-fi zaplatit (něco jako 5EUR na den!) - v dnešní době katastrofa!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž výborná - písečno-oblázková, po pár krocích v moři (kde je potřeba přetrpět pár kamínků) krásné písčité dno. Pozvolný vstup do moře. Ideální pro děti i páry. Slunečník s lehátky obvykle 6 EUR (někde je k tomu zdarma káva, jinde wi-fi). Od hotelu na pláž to je opravdu, co by kamenem dohodil - do dvou minut ležíte na lehátku.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Až na jeden super hlučný hotel poblíž, kde probíhaly každý večer merendy, okolí OK. Spíš klidnější - do 2 minut na pláži menší bary a hospody; do cca 15 minut chůze centrum městečka Messonghi, kde je spousta hospod, barů, obchůdků i bankomat

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hezká dovolená, základem je krásné moře a pláž, příležitostná možnost vyžití po večerech, dobré jídlo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 50 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání