Napsat recenzi

Hotel určen jen pro Čechy - Nejezděte - škoda peněz

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 821x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěl jsem rodinou dovolenou pro tři dospělí a dvě děti. CK mi rozmluvila Bulharsko, že zde je lepší moře a dětem se tu bude líbit více. Bohužel jsem nepřečetl recenze tohoto hotelu a nechal se do této hrůzy naverbovat. Před několika lety jsme byli u moře na Rhodosu s německou CK téměř za stejné peníze, ale s touhle hrůzou se to opravdu nedá srovnávat. Jedná se o klubový hotel české CK a je jasně vidět, proč tento hotel získala zrovna česká CK. Němec nebo jiný neslovanský národ by sem nohu nevročil. Největší mínusy... Přímo příšerné moře v blízkosti hotelu a neuvěřitené zákazy psané v českém jazyce, které se vymikají logice a nesplňují normu hotelu, který má 3 hvězdy a all inclussive. Jediné plus tohoto hotelu splňuje velmi pěkný a udržovaný bazén a snaživý český animační tým, který je ale zaměřen více na děti. Tato dovolená opravdu za Vaše vydělané peníze nestojí!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Dostatečně prostorné. Asi 2O let nerekonstruované. Sprcha šílená, ale člověk se osprchuje. Jen né teplou vodou. Přikrývky s povlečením nehledejte. Přikrýváte se jen prostěradlem. Zvykl jsem si, ale musel jsem to překousnout. Jinak celkem pěkný balkón a uklízí se. Uklízečky nám ale dvakrát nechali odemčený pokoj. Madtrace... staré proleželé pérovky, takže každý den bolest zad. Stačilo by opravdu málo a pokeje jen lehce rekonstruovat, a bylo by to celkem fajn. Na to je ale Řek moc pohodlný. Ten chce jen rejžovat.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Naprostá katastofa!!! Prakticky nulový výběr na pozici all inclussive. Každý den naprosto ale naprosto to samé. Snídaně katastrofa. Jen jeden odporný sálám, asi ten nejlevnější,co je v Řecku. Plátkový sýr opět jen jeden a děs. Slanina nemá nic se slaninou společného. Párečky naprosto nepoživatelné. Dali se jíst pouze fazole, které sypou z plechovek,vajíčka a zelina. Nedají ani máslo jen ošklivý mangarin. Opravdu mi z toho bylo úzko jak se šetří na Čechovi. Obědy neskutečně slabé. Pořád jen rybí prsty a usušené kuře. Občas nějaké vepřové maso, které musel člověk lovit z omáčky, která se nedala jíst. Vše jen přepepřené. Jiné koření by bylo na nás drahé. Polévky naprosto nepoživatelné. Děti nechtěli jíst nic jiného kromě špaget, K nim připravili omáčku v podobě rozmačkaných rajčat. Ten kuchař by opravdu potřeboval dostat nějakou lekci. Opravdu šílený. Přitom na ostrově spousty dobrého ovoce a potravin. Zde ale dostanete jen meloun, který je zde opravdu za pár šlupů a kvalitní potravinu zde nenajdete! Chuť jsme si spravovali v pizzerii nebo v Lidlu. Jednou jsme vykoupili i velmi dobrou pekárnu. Chleba jen za 1EU, a jak byl výborný. Pečivo v hetelu obsolutně bez chuti. O pití raději ani nemluvit. V hotelu se voda nedoporučuje pít. Zároveň máte zákaz vynášet jídlo (jestli se to dá jídlem nazvat) a pití ven z restaurace. Naprostá šikana. Když jsem si natočil jeden ze dvou džusů (vlastně koncentrátů), tak jsem jej chtěl naředit vodou, jak jsem zvyklý. Byla to ale chyba, pak už to byla jen obarvená voda. I ten jejich koncentrát šíleně ředí. Nejvíc mi bylo líto mého šestiletého dítětě, které si šlo natočit ředěný koncentrát do plastové lahvinky. Paní přiskočila, lahvinku mu vytrhla a pití vylila do odpadu a vyhodila mu i tu láhev. K našemu stolu pak jen přišla říct, že pití se vynášet ven nesmí. Opravdu úžasný all inclussive. Spíše all prohibited. Největší katastrofaje, že i v restauraci máte na pití povelený pouze plast. U bazénu pochopím, ale proč v restauraci? To si nedovolí ani v IKEA. Na tož v hotelu. Opravdu náramný požitek z jídla a pití. Katastrofa je velmi slabé slovo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Celekm krásný a čistý bazén s animačním týmem, který se snaží bavit zklamané lidi. Pozor asi nejste v hotelu, protože ručníky nesmíte vynést ani k bazénu. Takže letecky na dovelou s dalším kufrem plným ručníků! Z obsluhy úsměv nebo konverzaci nevymámíte. Tváří se celkem pořád naštvaně. Možná proto že krabice TIPs mají pořád stejnou hladinu. Není se ale čemu divit. Zde opravdu není za co děkovat. Nestrašnější věc na celém zájezdu je konec dovolené, kde Vás nutí do 12 opustit pokoj. Večer před odjezdem nedostanete prostor, kde se můžete převléci nebo osprchovat. Tohle jsem opravdu ještě nikde nezažil. Tuto potřebu nás poslali provést na ošklivou toaletu. Tohle opravdu nesplňuje parametry hotelu. Jinak pokoje se uklízeli a bar fungoval.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Asi největší zklamání z celé dovolené. U mácháče by to bylo lepší. Špinavější moře jsem neviděl ani v Rusku. Kousíček od hotelu je to už koupání na smetišti. Vlez do vody katastrofa. Tohle člověk musí zažít, aby uvěřil. Naštěstí Corfu je celkem pěkný ostrov a člověk má možnost cestovat za pěknou pláží a mořem. Tady na jihovýchodní straně ale pěkné moře nehledejte. Je zde jen špína a moře plé chaluch. Musíte na západ. Tady je vidět hlavní důvod, proč zrovna tenhle hotel dostala jako klubový česká CK.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu nic moc. Až Kavos, ale spíše pro pařmany. Zde je nutnost pronajmout auto nebo motorku a jezdit po ostrově. Prohlédnout si hlavní město a pak už jen na západ nebo severozápad. Všude nádherné pláže a okolí. Pěšky cca 2.5 kmna hezkou pláž. Pro děti ale moc daleko...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nejsem člověk, který si může dovolit každý rok dovolenou u moře. Zvláště né s dětmi. Proto mě velmi mrzí, že jsem nalétl této CK. Prosím čtěte mojí recenzi a utíkejte rychle z této nabídky pryč. Na tento hotel by byla potřeba poslat kontrola, která by měla donutit hotel zlepšit služby nebo hotelu rovnou vzít nejméně jednu hvězdičku a zatrhnout službu all inclussive. Já nejsme náročný, ale tohle opravdu nesplňovalo parametry, které jsou uváděny v nabídce. Je mi opravdu líto peněz, které jsem sem investoval!!!Doufám, že pomohu někomu dalšímu od stejného zklamání...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání