Napsat recenzi

Spiros a Maria - Korfu

Recenze hotelu Spiros Maria Studios ** (Řecko - Korfu - Agios Stefanos západ)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 315 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Penzion Spiros a Maria je perfektní volba pro ty co nevyhledávají dovolenou all inclusiv, ale mají raději přátelskou domácí atmosféru. Jedná se o rodinný penzion kde pracuje majitel s manželkou a dvěma syny. Majitel penzionu je velmi přátelský člověk a navíc mluví docela dobře česky. Kousek od penzionu /asi 150m/ je nádherná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Penzion byl obsazen jen českými turisty.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Standartní pokoje s balkonem, kuchyňkou, lednici. Denně uklizeno. V koupelně bych měl výhradu k závěsu ve sprchovém koutu. K ubytování patří pěkný bazén s lehátky, bar s několika stolky. Penzion je na klidném místě blízko od pláže a centra letoviska s řadou taveren, obchůdků. Nejbližší market je cca 100m.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Majitel nabízí snídaně a večeře, které lze objednat až na místě. Pokud chcete k večeři např. čerstvou rybu lze se s majitelem domluvit den předem. Na baru točí dobře vychlazené pivo a nedělá mu problém mít otevřeno třeba do 2 do rána pokud má hosty...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Penzion s pěkným bazénem, služby standartní, přátelský a ochotný majitel a jeho rodina.

Pokud netoužíte po dovolené all inclusiv, s nepřetržitě vyhrávající hudbou u bazénu a animátory, tak toto je ta správná volba. Doporučuji koupit u majitele skvělý olivový olej z farmy jeho sestry - 1,5l za 5euro a popovídat si s ním jak se žije u nich i mimo sezónu...

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Čistá písečná pláž s jemným pískem a pozvolným stupem do moře. Slunečníky za poplatek cca 7euro s lahví vody v nádobě s ledem. Pláž je dlouhá a asi po 200m od vstupu na pláž slunečníky končí.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Standartní jako všude v Řecku. Asi po 100m od penzionu začíná řada restaurací, obchodů. Na ulici je i pekárna, pizzerie, taverna co má denně čerstvé ryby /tam je večer docela plno/, klasické řecké "supermarkety" i obchody se suvenýry. Hodně turistů v letovisku je z Anglie což je vidět i na nabídce některých taveren. Doporučuji zajít si na vyhlídku nad letoviskem - asi 10min pěšky do kopce. Je tam nádherný výhled na letovisko a na druhou stranu na moře z malé kavárny na kopci...

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Doporučuji. Někteří hosté se tam vrací každý rok...Je to tam moc prima.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: Řecko Maria a Spiros Agios Stefanos - 8. 9. 2018 14:52

Dovolená příjemná. Majitelé příjemní ,ochotní, super. Jídlo výborné. Dokoupeno až na místě. Městečko přátelské. Moříčko a pláž krásné.Jediné mínus ubytování. Pokoje byly počátkem června citíti zatuchlinou a byly vlhké i matrace. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání