Napsat recenzi

super dovolená

Recenze hotelu Ionian Sun Hotel Louis **** (Řecko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 269x
Recenze se líbila: 223 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v hotelu Primasol byla moc pěkná. Na počátku nás bohužel přivítalo špatné počasí a chladno, ale ani to nezkazilo celkový dojem. Těsně před sezonou nebyl hotel plný ani z poloviny, takže všude dost místa - na pláži, v jídelně, u baru i na programech - super.

Přitom např. různorodost a množství jídla spolu s výborným ochucením jsme nikde jinde nezažily.

Služby delegátky F**** nedostačující ( nejen v hotelu, ale i na výletě), ale v hotelu celé léto zaměstnaná Češka Dagmar, která se nám věnovala a pokud jsme něco potřebovaly, ochotně zařizovala.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře už něco pamatuje, ale vybaven vším, co jsme potřebovaly. Jen vzhledem k špatnému počasí se večerní programy odehrávaly na stejném patře ve společenské místnosti, takže hluk do pozdních večerních hodin ( zejména neukázněné polské a ruské děti). Denně úklid, výměna osušek a ručníků, ložní prádlo 2x za pobyt. Poslední den jsme měly odjezd z hotelu v 19,40, pokoj jsme musely opustit do 12,00 hodin, zavazadla jsme nechaly v hale u recepce a před odjezdem nám personál zapůjčil volný pokoj pro osprchování a převlečení. Super !!!

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Skvělá, skvělá a ještě jednou skvělá !!! Tak různorodou výborně ochucenou stravu jsme v rámci all inclusive neměli ještě nikde ! Ráno samozřejmě nabídka podobná, ale od všeho něco, každý si mohl vybrat. Obědy a večeře několik druhů masa, ryby, spousta zeleniny syrové i dušené či grilované, saláty, přílohy podle chuti. No a sladkých zákusků, pěn a ovoce také hodně. Podle nás si každý mohl vybrat podle chuti a nikdo nemohl odjet bez toho, aby přibral. Navíc nabídka jídla i v plážovém baru celý den , takže kdo nechtěl z pláže, mohl se občerstvovat tam. Pití z postmixů všude, káva, čaj také, míchané nápoje, tvrdé nešizené nápoje, pivo, víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je situován ve stráni, takže poměrně dost schodů, ale alespoň nějaký pohyb. Bazény a dětské atrakce nad hotelem - na střeše a ve stráni, všude i bar.

Personál velmi ochotný, o vše se okamžitě starali, v recepci i v jídelně, toalety průběžně uklízeny.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž pod hlavní silnicí chodbou a po schodech, menší, lehátka a slunečníky zdarma, při plném obsazení hotelu určitě nestačí! Pláž oblázková, při vstupu do moře místy i větší a ostřejší kamínky, doporučuji boty do vody. Já jsem je neměla, ale občas to píchalo.

Brzy hloubka, pro děti není pláž moc vhodná. Jinak úplně bez větru, moře klidné, teplé - určitě 24 stupňů !

Osušky na pláž k dispozici na recepci, na požádání je vyměnili.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V přímém okolí nic, do Benitses cca 3 km, Kerkyra 17 km, na druhou stranu Moraitika 3 km.

Autobusy jezdí, zastávka přímo před hotelem, za 2 EUR snadno na příp. nákupy.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Klidná dovolená s báječnou obsluhou a krásným průzračným mořem !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání