Napsat recenzi

Dovolena 10.8-17.8 2017

Recenze hotelu Ionian Sun Hotel Louis **** (Řecko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 558x
Recenze se líbila: 292 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj 1 mistnost Pokoj 1 mistnost
  • Před hotelem Před hotelem
  • Večeře v hotelu Večeře v hotelu
  • Pohled na pláž z vody a hned za nim plážový bar Pohled na pláž z vody a hned za nim plážový bar

Z letiště k hotelu to je cca30 minut klimatizovaným autobusem. Na uvítanou je v sálu recepce nachystane obcerstveni. Všude kolem usměvavý personál. Po předložení dokladu o zaplacení jsme dostali hned klice a šli jsme se ubytovat (3 dospělí a 1 dítě ). Pokoj(apartman) byl čistý prostorný s terasou a výhledem na moře. 1 pokoj dvě postele druhý pokoj jedna manželská .dalo se oddělit posuvnými dveřmi. Každý den úklid pokojů a výměna ručníků. Vytřena podlaha, převlečene prostěradlo pokud na něm byla nějaká šmouha. Jídelna se nachází vedle recepce.hotel má 6 páteř. Jsou tu dva výtahy. Výtahem se dá sjet i do patra -1 a průchodem pod silnici projít na pláž. Tam se nachází bar s obrovským výběrem tvrdého alkoholu ,pivo,víno, nealko nápoje ,ledová káva, káva.zmrzlina, ovoce,zelenina, odpoledne palačinky s nutelou, gyros v tortile, sendviče atd...vše čerstvé připravené přímo před vámi. Alkohol má 30% . Pil jsem jen vodku a tequilu. Ideální je barmanovi říci druh alkoholu bez skloňování jinak nerozumí. Příklad : tequila ony - dostanete tequilu s ledem . Led se dává do všeho. Anebo si vyberete míchané napoje z nápojového lístků .tohle všechno je do pulnoci zdarma .pak vedsinou zavírají anebo to mají zpoplatněno . Panák - 2.30 € míchaný nápoj 5.50€.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

. Bary se nachází i u recepce 0 - patro , v posledním patře kde se odehrává nějaká zábava od 21:30 6- patro .odsud se dá projít přes most k bazénu kde je nejvybavenější bar. Voda v bazénu meka 32° potom o něco výše jsou dva tobogány a bazén pro nejmenší děti. Tobogány jsou pro děti tak do 10 let. Sice jsem na něm jezdil taky ale pod tobogánem bylo na moji váhu málo vody. Ovšem i tady se nachází bar takže při čekání než se děti vyblbnou se dá čas strávit smysluplně .

Když si vezmete bagetu ze snidaně (nedělá se to) můžete si na pláži sednout na konec mola (jsou tu dve) a krmit ryby jsou jich tu desitky .z mola se dá i skakat do vody . Když budete dělat ze nevidíte cedulku tuhle činnost zakazující. .

Na pláži jsi lehátka a slunečníky. Kdo dřív přijde ten si je zabere. Je jich tu kolem 60 mozná víc. Vychod slunce je 6:55 . Stojí to za to si jednou přivstat a udělat krásné fotky.

Výlety jsme absolvovali dva. Paní z cestovky nám nabídla výlet na modrou lagunu (pláž kde se natacel stejnojmenny film) za 40€ na osobu. Paní co každý den chci po pláži a nabízí výlety nám ji prodala za 25€ na osobu 15€dítě. Výlet mohu doporučit. Na lodi se podává každých 30 min víno a na plazi (na lodi) dostanete jídlo ( tuňáka zeleninu bagetu ). Po cestě je nespočet zastávek .druhý výlet byl do mesta. Autobus jede od hotelu 1.80€ osoba.

Autobus mel 15 min zpoždění. Zaveze vás do středu města. Ovšem aby jste se dostali zpět musíte dojít na autobusovou zastávku ((centralni) a to je od místa vysazení cca 2 km. Šílené bez navigace nemožné. Odjezd autobusu byl 18:00 . Dorazili jsme tam 17:30 a 17:40 autobus odjel..... takže bacha na to. Čas jim nic neříká. Ve městě doporučuji navštívit hradby. 15€ osoba. Je tam nádherný výhled. A památky.

No to je ve zkratce z naší nádherné dovolene všechno. (Moře 29°c).

Měli jsme štěstí na velký apartmán. ....s výhledem na moře.

Ostatní pokoje byli poloviční.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo je chutné vseho druhů. Vybere si opravdu každý. ....k jídlu je víno. Pivo . Šampaňské .nealko.sníst můžete kolik zvládnete. .....jen si nechejte místo na jejich skvělé zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu odpovídá 4 hvězdička. Personál bych hodnotil ještě výše. Jsou usměvaví vstřícní . Proste si nás hýčkáli. Přijdete li do jídelny a hledáte očima volný stůl ihned k vám příběhnou zeptají se kolik vás je a okamžitě vás dovedou ke stolu. Pokud je na stole špinavé nadobi tak dva ho odklízejí i s ubrusy a dva okamžitě chystají nové prostírání. To zvládají do 10 sec. Proste neskutečné

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Oblázková .bez ježků. Pozvolný sestup do moře. Slunečniky lehátka. Zdarma

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Pokud se od hodláte jít mimo hotel po 200 metrech skončí chodník a dal můžete jít pouze po rušné cestě .hodně adrenalinový sport pro sebe vrahy. Navíc není o co stát. Přesunete se do minulého století. ....

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Tuhle dovolenou by měl zažít každý alespoň jednou za život. ....nádhera.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání