Napsat recenzi

Hodnocení pobytu

Recenze hotelu Corfu Senses Resort *** (Řecko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 125x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem velmi dobrý.

Ubytování  průměrně (3/5)

Velmi krásný hotel, krásné (až bych řekl luxusní) lobby, recepce a hezká jídelna. Jedinou šmouhu na ubytování bych viděl v konkrétních pokojích a zejména koupelnách, kde jsme se sprchovali ve velmi malých a ne příliš krásných sprchách. Na druhou stranu nás překvapil prakticky každodenní úklid pokojů včetně převlékání ložního povlečení!

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Tak tady (kdybych mohl) bych udělil hvězdiček 6! Já osobně miluju řeckou kuchyni a i když jsem jel do Řecka poprvé v životě a věděl jsem do čeho zhruba jdu, řecká kuchyně přesto všechno mnohokrát překonala moje očekávání! Když to řeknu hodně laicky, bylo to žrááádlo! :-) Můžete si vybrat z mnoha různých jídel, které průběžně doplňují. Snídaně, oběd i večeře trvá 2h a během té doby můžete sníst a vypít co chcete. Je prakticky nemožné mít mezi těmito chody hlad... (pozor na přejídání!) ;-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení dostačující, služby výborné, personál hotelu vždy příjemný a vstřícný, nemám co dodat.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pokud jste zvyklí na čisté pláže, tak Vás trošku zklamu. Tahle pláž byla špinavější než jak znám jiné, nemyslím však odpadky, ale vyplavené a uschlé chaluhy, snad listí ze stromů atd., na tomhle by mohl majitel hotelu určitě zapracovat. Moře krásné s čirou vodou (jako v Chorvatsku), takže paráda, jen opět ty chaluhy. Nebyly všude, to ne, ale pokud jste zvyklí na krásný vstup do moře, musíte se posunout kousek po pobřeží a najít si lepší místečko nebo navštívit ostrovy Paxos a Antipaxos, kde je voda a pláž jako v Karibiku. Doporučuju výlet lodí!

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Velmi krásný hotel včetně jeho blízkého okolí. Řekl bych, že jeden z nejkrásnějších už jen proto, že jako v jednom z mála hotelů na východním pobřeží Korfu nemusíte na pláž chodit přes magistrálu (která vede až za hotelem) a také jedinečným bazénem a výhledem na palmy a moře. Opět jediný háček bych viděl v prakticky neustále prázdném venkovním baru. Možná by stálo za zvážení zařadit do All Inclusive i tento bar. Lidé se přecpávali v jídelně a venku si dal drink jen málokdo, což byla škoda. A hudba! Chyběla hudba (hlasitější) a ATMOSFÉRA, která si myslím také přispěla k jeho prázdnotě. Je ale možné, že šlo o hotel pro rodiny s dětmi, tak proto. Řecko by se ale celkově (co se týče atmosféry) mělo hodně co učit od Chorvatska. Korfu se považuje za hudební ostrov, o ničem takovém jsme se ale bohužel nepřesvědčili...

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dávám pět hvězdiček i když nepopírám, že by se pár věcí určitě dalo zlepšit. Jsou to věci, které bych osobně neřešil, ale myslím, že je dobré, aby o nich lidé věděli. Především je třeba brát v potaz mírný zápach z kanalizace, který je občas kolem hotelu cítit (nic, co by se nedalo přejít) a nedobrý stav lehátek u bazénu (nefungují jak by měly, často jsou polámané). Dále mě napadá pár dalších věcí, ale ty už se netýkají hotelu samotného ale spíše Korfu...

Doporučuju půjčit si scootera a procestovat ostrov! Pobyt jen na tomto hotelu by byla věčná škoda! Ať se Vám v Řecku líbí! ;-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání