Napsat recenzi

nemastny neslany

Recenze hotelu Saint George Palace Hotel **** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 785x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je velmi cerstvy,jeste se dokoncuje okoli,vypada trosku jinak nez jak byl prezentovan vizualizaci a hlavne...na vlastni oci vypada vse lacineji nez na fotkach....

Nenadchne...mozna ani neurazi,ale malicko zamrzi...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel je novy,mel snad otevreno prvni sezonu,byl cisty,ale pokoj byl maly a chybely ulozne prostory..ve skrini jsou jen raminka a potom lze vyuzit uz pouze 2 male zasuvky v nocnich a jednu v kosmetickem stolku.Vse pusobi velmi lacine a remeslne zpracovani ala Pat a Mat.

Moc jsem nerozumel vyrazu "side view sea"nebo neco takoveho...bud je vyhled na more nebo neni...tady je z nekolika pokoju ve vyssich patrech "koutkem oka" videt more:-)...hotel je cca 400m od plaze...ne 200 nebo 250m a neni k mori primo orientovany....

Jo,jeste koupelna... miniaturni,spatne odvetrana a permanentne vlhka..Vana ani nahodou a ve sprchovym koute se v podrepu neotocite:-) A do drepu musite,protoze tam neni nic na co si polozite mydlo nebo sampon...

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

All inclusiv..nelze ocekavat kulinarsky koncert,ale vzdycky jsem si vybral,ze mi chutnalo a jidla bylo dost na snidani,obed i veceri...na svacinky mezi jsem pozil jen zmrzlinu...hlasene kolacky jsem nevidel a na nabizene sendvice jsem nikdy nebyl "dost hladovy:-) Nebyly nic moc a opravdu nebylo jich ani treba.

Restaurace vypada spis jako skolni jidelna..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Rucniky,sampon,mydlo,mala chladnicka,trezor za poplatek..nebo bez,...kdyz ho budete mit pri prijezdu otevreny:-)

Wifi zdarma...vykon odpovida cene:-)...ve spickach nenacte ani email...pro PC zavislaky neco jako "odmastovna",ale v Recku jsou i hotely kde wifi na pokoji neni vubec...tak mlcim:-)

Tenisovy kurt jsem videl jen na vizualizaci...stul na stolni tenis tam opravdu je. Co jsem potreboval jsem od personalu dostal...snazili se a byli fajn...jen jeden ze dvou barmanu u pool baru byl fakt na pest...nemohl jsem se zbavit pocitu,ze schvalne zdrzuje...3 hvezdicky za snahu zbytku tymu,ale na konci sezony budou na

zhrouceni...hotel je vetsinou vniman jako zklamani a to se musi casem projevit...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaz je dal nez jsem cekal...pristup do more ideal pro deti...pisek,a dlouho melko...takze trosku nuda:-)) More je ciste,ale "mrtve"...kdo byl u Rudeho more,bude mit pocit,ze tam nic nezije....

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Recky standart...cisteji nez v arabskem svete,ale zazrak necekejte.

Bezprostredni okoli hotelu se jeste dokoncuje..neni to vyslovene staveniste,ale reprezentativni to teda neni...a asi ani nebude...jak jsem psal uz u ubytovani...vse pusobi lacine.

Ostrov obecne je prijemne zeleny....

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Uz tam nepojedu a ani nedoporucuju...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání