Napsat recenzi

Letošní dovolená

Recenze hotelu Saint George Palace Hotel **** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 1 081x
Recenze se líbila: 269 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po nočním přihlášení se na recepci,se nám poprvé za pátou návštěvu na řeckých ostrovech dostalo chladnějšího přijetí.

Padl na mne dojem nad komfortního hotelu. Ráno se vyjasnila situace v poznatek, jen téměř nového hotelu .Máme s manželem raději místa málo frekventovaná,s menší kapacitou hostů, klidnějšího až skoro domácího typu.Tento hotel byl na hranici našich představ,již trochu více rekreantů.

Jídelna zakomponovaná ve venkovním areálu s možností si jídlo odnést až k venkovním stolkům,což bylo možné a příjemné,jak u snídaní ,oběda i večeří.Jídlo výborné,pestrý výběr,bohatý výběr zákusků,zmrzlin.Ovoce bylo možné jen u hlavních jídel a to především melouny a pak jablka a broskve. Zarážející byl způsob úklidu,kdy si každý pokoj musel dát cedulku na vnější stranu dveří . Jinak nebylo uklizeno,my si pokoj udržujeme, tak jako doma,ale s přihlédnutím na používání toalet, kdy papír nesmíte vhazovat do mísy jsme čekali,alespoň výměnu pytlů v koši. Též úklid koupelny,kdy odtokový kanálek ve sprše absolutně i přes velkou opatrnost přetékal,jelikož sprchový kout měl velice nízký oddělovací rantl od podlahy.Také nám trochu vadil přístup obsluhy u venkovního baru,který měl fungovat od 10.00 h,ale několikrát se stalo,že pán řekl,že si prvně musí uklidit a asi po půl hodině nás teprve obsloužil. Ještě jsme se nesetkali,že by kávu u venkovního baru dali jen do kelímku, do hrnečku za příplatek . O večerním baru nemluvě, fronty. To nejdůležitější : pláž je vzdálena minimálně 400-500 m od hotelu a nazpět do kopce (a ne 250m,jak se píše v popisu ).My rádi chodíme a tak jsme to dávali 3*5*denně,ale píšeme to pro starší či lidi s pohybovými problémy. Bus ,který měl jezdit 4* za den (byl v popisu) jsme nikdo neviděl .Malé hotelové bazénky (my je nepoužíváme). Celkové hodnocení dobré,moře křišťálově krásné, klidné písečné pláže, božský klid. Jako němečtí turisté,by jste se v hotelu měli nadstandardně.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Standardní,nový hotel,nové zařízení,lednice,klimatizací (nepoužili), boční výhled na moře,menší koupelna + vysoušeč vlasů .Koupelna bez okénka .

Balkon s věšákem (bez kolíčků ,své vlastní)na mokré prádlo,stolkem a dvěma židlemi.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pouze pingpongový stůl, nedostačující, ucházející, málo možností na sportovní vyžití,

vzhledem k začátku sezony bez animačních programů.

Bazén jeden pro batolata, druhý jen o něco větší,vzhledem k velikosti hotelu nedostačující, lehátka pěkná s přírodními deštníky celkový pohled na zátiší pěkný ,ale menší.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem , překrásné moře s písčitým pozvolným vstupem. Pláž klidná dlouhá bez možnosti převléci se , a toalet. A také dále od hotelu než v popisu katalogu a pro rekreanty s handicapem cesta zpět od moře stálé stoupání .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání