Napsat recenzi

Prosím opravdu se tomuto hotelu vyhněte

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 2 187x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Korfu je nádherný ostrov a zvolená oblast je také skvělá - možná nejlepší na celém ostrově. Bohužel tento hotel je šílená noční můra, která ty ostatní krásné zážitky ušlapává do pozadí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování je velmi obyčejné až podprůměrné... pokud by člověk nevynaložil 40.000.- za pobyt ve dvou lidech, tak by i stačilo a neměla bych námitky. Ale za tyto peníze jsme přeci jen očekávali víc. Bohužel se tu dějí horší věci, než že je hotel starý, takže málo místa, nedostatečné úložné prostory a vše staré - to ani (nyní) řešit nebudu.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Opět se musím ohnat cenou 40.000.-/ 2 osoby a slíbenou all inclusive.

Snídaně byly dost nechutné, bez čerstvého ovoce a zeleniny, pouze ovoce z konzervy.

Obědy vydávál kuchař (při all inclusive si snad jídlo bere každý sám) a máte na výběr ze dvou až tří jídel. Ta jsou vlastně pořád stejná.

Večeře také vydává kuchař a dokonce jsme zažili situaci, kdy si šel přítel přidat řízek a kuchař mu řekl, že mu ho nepřidá, že už řízek měl. Tak jsem šla pro ten řízek já (protože jsem ho neměla, jedla jsem něco jiného) a odmítl přidat i mě, protože už jsem také jedla a je to prý pro ostatní hosty. Toto přeci není jednání při all inclusive.

3x jsme požádali o obědový balíček a v jednom z těchto balíčků jsem měla plesnivou housku. Šla jsem na recepci a bláhově čekala omluvu a výměnu jídla. Místo toho mi manažer hotelu toto plesnivé jídlo vytrhl z rukou, vyhodil a ječel na mě, že plesnivé nebylo a pokud se mi něco nelíbí, ať "vypadnu" z hotelu. A to cituji.

Co se týká alkoholu, chutná dost naředěně. Když otevírají novou láhev, tak se k vám otočí zády, aby nebylo vidět, že víčko je už vlastně otevřené.

Je neuvěřitelný problém dostat současně pivo a k tomu panáka. Nebo aby jedna osoba dostala dvě piva. Musíte si pití odnést na stůl a vrátit se do fronty, která obzvlášť večer je dost dlouhá. Vydávání alkoholických nápojů končí ve 21.00. Často řekli "finish" už několik minut před 21.

Ještě musím zdůraznit, že po několika dnech našeho pobytu potrápily skoro celý hotel střevní a žaludeční potíže. To ale také není poprvé, už jsem to v několika recenzích četla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Ve skříni visí ramínka, ale nejsou v ní žádné police.

Manažer hotelu se chová jako hovado (viz příhoda s plesnivým jídlem) a recepční samozřejmě musí držet s ním.

Nejhorší kapitolou je delegátka. Za nás to byla paní Michaela. Je to naprosto neschopná paní, která nic nechce řešit. Na všechny problémy a nedostatky jsme ji průběžně upozorňovali, a když jsme na konci pobytu vyplnili reklamační formulář, tak naprosto vše popřela. Prý jsme si nikdy na nic nestěžovali a žádné námi vytknuté závady a problémy se nikdy neobjevili.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Alespoň to je pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Také hezké, ale zase tolik toho kolem není. Určitě doporučuji půjčit si nějaký dopravní prostředek a vyrazit po celém ostrově.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolená byla krásná. Nebo si to alespoň musím říkat, aby mi to nebylo líto.

Pokud jsme byli mimo hotel a cestovali, tak to tak opravdu bylo. Ale chvíle v hotelu, zvlášť ke konci dovolené, se už rovnali pocitu beznaděje a bezmoci, nespravedlnosti, atd...Viděli jsme, že všechny naše výtky (a nejen naše) dopadají na uši delegátky jako hrách nazeď.

Ještě zmíním, že až na místě jsme se dozvěděli, že je to československý hotel. Kdybychom to věděli, tak bysme si jej nikdy neobjednali a jeli do mezinárodního hotelu.

Poslední otázka tohot hodnocení je, "pro koho je hotel vhodný"? Osobně si myslím, že pro nikoho. Cena neodpovídá kvalitě. Rodiny s dětmi nebo starší lidi na takovou dovolenou šetří dlouho a dostanou takovou hrůzu.

Někdo komentoval, že si zase socky češi čepovali pití do pet lahví, ale já říkám: a co proboha měli dělat? Dali spoustu peněz za dovolenou, kde nedostali pořádně najíst a napít a proč by měli ještě utrácet za další pití, které večer už k dispozici nebylo?...

Osobně jsem skálopevně přesvědčená, že všechna ta super kladná hodnocení si cestovky (nebo do tohot hotelu posílá pouze jedna cestovka) píší/píše sama.

Za 40.000.- pro dva lidi prosím opravdu velmi velmi zvažte, kam pojedete.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání