Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Labranda Sandy Beach Resort **** (Řecko - Korfu - Agios Georgios jih)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 973x
Recenze se líbila: 130 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel naprosto neodpovídá tomu, co cestovní kancelář *** deklaruje a nabízí. Sem se nikdy nevrátíme.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel vůbec neodpovídá uváděné úrovni 5*! Při příjezdu jsme dostali zatuchlý, vlhký a plesnivý pokoj č. 6002 v budově číslo 16. Výhled jsme měli mít buď do zahrady nebo bočně na moře. Skutečnost: výhled do hustého rákosí a na vedlejší budovu. Do tohoto pokoje nesvítí vůbec slunce, je tmavý a špatně větratelný. Po naší stížnosti nám recepční bez jediného slova odporu (!) dala jiný pokoj, naprosto odlišný od té první hrůzy (č. 2003). S tím jsme byli spokojeni. Byla si tedy vědoma, jaké pokoje se nacházejí v nejvzdálenější budově č. 16. Kdo si nestěžuje, toho tam nechají.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Fádní a obyčejná nabídka. V jiných hotelích stejné úrovně je nabídka jídel daleko rozmanitější a způsob servírování švédských stolů je na daleko vyšší úrovni. Jídlo bylo chutné, ale pořád stejné. Nabídka místních jídel - zejména ryb a mořských živočichů, byla velice malá.

Zmrzlina pro děti byla k dispozici jen během oběda a večeře, mimo tyto časy byla pouze za úhradu (!), cena 2,5 € za kopeček! Nápoje v barech u bazénů byly standardní, ale velice nás nemile překvapilo, že Mojito a Piňa Colada byly za 4€! Jednou jsme je vyzkoušeli, ale kvalita byla mizerná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení je opotřebované, mnoho slunečníků a plážových lehátek rozbitých. Personál je neutrální, v restauraci dost nedůtklivý, měli jsme pocit, že personálu překážíme. Úklid použitého nádobí ze stolů restaurace byl pomalý, bez jakéhokoliv zájmu ze strany personálu o vytvoření příjemné pohody během jídla. Několikrát za pobyt byl nefunkční automat na nápoj. U zbylých dvou se tvořily fronty, oprava během našeho pobytu v restauraci nebyla provedena.

Vzhledem ke sníženému počtu lehátek a slunečníků kolem bazénů bylo nutné jít si ráno, nejpozději kolem půl sedmé, zajistit si lehátka slunečník pro spokojený odpočinek. Neskutečná praxe z Chorvatska minulých let... Bylo nám řečeno, že snížili počet lehátek kvůli opatřením v souvislostí s nemocí Covid19. Jenže v restauraci byl nesnížený počet stolů, takže to s ochranou proti šíření Covidu19 nemyslí úplně vážně.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na pláž a stav moře nemá naštěstí personál hotelu velký vliv, takže to byla pozitivní část dovolené. Vstup do moře pozvolný z písčité pláže. Vzhledem k tomu, že jihozápadní pobřeží ostrova je otevřené do Jónského moře, byla občas teplota vody docela nízká, v závislosti na větru a proudech. Ve srovnání s koupáním na lodním výletu v různých zátokách byla voda na pláži u hotelu studená.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic zvláštního, neuklizený řecký venkov

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt v tomto hotelu bychom nikomu nedoporučili. Škoda peněz.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Souhlas - Recenze hot. Labranda Sandy Beach Resort - 4. 8. 2021 13:34

Dobrý den, naprosto souhlasím se vším, co pán píše! V hotelu jsem byla v termínu 9.7.-16.7.2021. Dostali jsme úplně mokrý pokoj na stejné budově (č. 6019). Do této budovy dávají zřejmě jenom Čechy. Podlaha mokrá, po zdech tekla voda, skříně, postele, lůžkoviny,... vše mokré, v pokoji bylo asi 10 stupňů. Nejprve nám na recepci chtěli poslat opraváře, ale ani po 3 hodinách nikdo nepřišel, poté jsem si stála za tím, že chceme pokoj vyměnit. Pokoj vyměněn za pokoj na jiné budově, kde bylo vše relativně v pořádku. Hotel zdaleka neodpovídá 5* ani 4+*. Možná dříve mohl být, ale nyní je neudržovaný a zanedbaný. V jídelně chaos, hluk, jídlo se dalo jíst do doby, než v něm dcera našla červa (zřejmě moučného). Podlaha u dětského bazénu se skluzavkami byla kluzká a nebezpečná (zřejmě jenom betonová stěrka - oproti starším fotkám, kde je dřevěná podlaha). Každodenní boj o lehátka znepříjemňoval pobyt u moře i u bazénu. Moře krásné, písečný a pozvolný vstup. Personál nepříjemný. Do tohoto hotelu nikdy více! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání