Napsat recenzi

Bruskos

Recenze hotelu Bruskos Hotel & Suites *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios jih)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do zařízení už bychom nejeli.

Ubytování  průměrně (1,5/5)

Ubytování bylo jako všude v Agios Georgios nic moc, navíc pokoj silně zapáchal stuchlinou, když jsme do něho prvně vstoupili. V této lokalitě jsme byli s rodinou několikrát a vždy to bylo stejné. Sprcha by potřebovala vyměnit, už před několika lety a zařízení také.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídani jsme si dělali sami a na veškeré ostatní jídlo jsme chodili do taverny Malibu, mají jídelníček v češtině a nejen to, majitel a obsluha jsou velice milý lidé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Pokoje byly vybydlené, měli jsme 2, jeden děti a jeden my s manželem. Bazén před studii byl čistý, bylo to v červnu v podstatě před sezónou. Personál byla paní na uklízení, byla v pohodě, bez problémů. U bazénu byl bar a obsluha byl majitel. V podstatě si nás nevšímal, dávali jsme si pití, když jsme šli k bazénu, tak nebyl problém. Jednou si můj dospělý syn přinesl plechovku pití z obchodu a pil jí u bazénu, majitel přišel a začal na něj doslova štěkat. Což bylo nepříjemné a i cizinci co byli u bazénu byli také v šoku a kroutili hlavou. To že ubytování stálo za prd bych přehlédla, ale tohle už ne, do tohoto zařízení už nepojedeme. Druhý den přišli s pitím k bazénu Angličané a nebyl problém, zřejmě utráceli u majitele více peněz než my. Musím bohužel dodat, že všude jinde je to stejné, byli jsem v Agios Georgios minimálně 5x a z toho jednou jsme v ubytování neměli problém, bohužel to ale bylo před cca 20 lety. Je možné že díky krizi, která je v Řecku, jsou lidé na nervy. Což samozřejmě neznamená, že se budu k lidem co mi nosí peníze chovat špatně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Co se týká pláže: nechodili jsme na nejbližší pláž, chodili jsme doleva pod tavernu Malibu. Bohužel se ráz krajiny, respektive pláží změnil, za tu dobu co tam jezdíme. Dříve byl všude písek, teď je v moři celkem dost kamenů. Chodili jsme doprava, daleko za vesničku, kde byla nádherná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a loni (2014) už tam nebyla, všude kameny a od vln hromady písku na pláži. Ale i tak se tam najdou krásná místa u moře, kde projde minimum lidí. Moře je tam nádherné, tyrkysové.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí: pokud má někdo rád městský ruch, tak tam nejezděte:-)). Je to prostě vesnice:-). Nám se tam líbí, ale chápu, že někomu by nemuselo. Za ty roky se zlepšilo to, že se všude neválí odpadky, jako tomu bylo v minulosti. Je to díky tomu, že má obec nového mladého starostu. Ještě by se občas mohly uklidit pláže a bylo by to dokonalé:-)), ale na to prý zatím nejsou peníze.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Milujeme Agios Georgios a tavernu Malibu. Když tam půjdete, dejte si vepřový nebo kuřecí gyros:-)).

Ale chtělo by to zlepšit ubytovací služby.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání