Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Acharavi Beach Hotel **** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 308 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje
Výhled z pokoje
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Chodba před pokoji... Chodba před pokoji...
  • Večerní pláž Večerní pláž
  • Už zapadá... Už zapadá...
  • Oběd v sousední Taverně Oběd v sousední Taverně

Hezký hotel přímo u pláže. Krásně udržované okolí a vše čisté. Služby odpovídají 4 * hotelu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Byli jsme ubytováni v hlavní budově, která je celá krásně renovovaná. Vše bylo nové, čisté a vkusné. Dvoulůžkový pokoj standardní velikosti, ale dostačující. Velmi pohodlné byly postele, včetně teplejší přikrývky. Pouze s polštáři byl problém - aspoň pro nás... Nejsme zvyklí na spaní na malé, tvrdé kostce.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně byly v pohodě - klasická nabídka bufetu, ale od každého něco, takže se vždy dalo vybrat. Večeře však byly slabší.... Přestože byla nabídka rozmanitá, tak teplá jídla nic moc. Hranolky, těstoviny, dušená zelenina, jehněčí, nebo mleté maso. Občas kuřecí. Ale vše bylo bez chuti. Ale výborné byly polévky, saláty a zákusky. Pokaždé bylo i několik druhů zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Veškerý personál hotelu byl velmi příjemný a vstřícný. Přesto, že jsme do hotelu přijeli až po půlnoci, byla pro nás čtyři připravená extra studená večeře. A "noční" recepční se nám ochotně věnoval. Příjemné překvapení byla česká servírka Martina. Spoustu nám toho poradila nebo vysvětlila. Úklid pokojů byl také v pořádku. Každý druhý den výměna ručníku (nebo dle potřeby). V nabídce CK nebylo nic o plážových osuškách, takže jsme vezli zbytečně svoje. Až na místě jsme zjistili, že hotel za poplatek 5 Euro osušky nabízí,

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž před hotelem je udržovaná a čistá. Lehátka za poplatek 2 eura. Pokud někdo potřebuje slunečník, tak další 2 eura. U "obsluhy" lehátek je možné objednat donášku nápojů a kávy. Přístup do moře je pozvolný a písčitý. V jednom místě je pár větších kamenů, ale voda je tak čistá, že jsou dobře vidět a nejsou nijak nebezpečné. Pár metrů vlevo už žádné kameny nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vedle hotelu, na pláži je několik taveren. Jsou zde velmi příjemní a dobře vaří. Ceny mají velmi mírné (na rozdíl od hotelu). Téměř v areálu hotelu je minimarket, kde se dá koupit vše, včetně ovoce a pití. (1,5 lt minerálky stojí 60 centů). Kousek dál začíná hlavní ulice s obchody a restauracemi.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Prožili jsme příjemnou dovolenou a rádi se sem vrátíme. Nebylo nic zásadního, na co bychom si mohli stěžovat. Snad jen ty večeře...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání