Napsat recenzi

klid a pohoda

Recenze hotelu Tara Beach Hotel *** (Řecko - Kefalonia - Skala)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Makris Gialos beach Makris Gialos beach
  • Myrthos beach Myrthos beach
  • Antisamos beach Antisamos beach
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • výběr rybiček k večeři výběr rybiček k večeři
  • Hotel Tara beach Hotel Tara beach
  • pláž před hotelem pláž před hotelem

Kefalonia je hezká, nicméně v porovnání třeba se Skopelosem nijak nenadchne. Hodně hornatá, málo zelená.

Díky zemětřesení tam nezůstaly takřka žádné památky, takže řekové mají pro turisty připraveny "zajímavosti" hraničící někdy až se zoufalstvím, jako jsou jezero v jeskyni, kde za 7 eur vás 15 minut provezou na lodičce a vyfotí...

Kdo má rád klid a pláže, najde si své, tradičně dobré jídlov tavernách okolo celého ostrova, krásné čisté moře. Ostrov se dá objet za den, ale lépe mít auto na více dnů a postupně v klidu si jej objet, navštívit různá střediska, poležet na plážích...

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel Tara beach je ve středisku Skala, což je klidnější místo, je zde veloká a široká kamínková pláž, takže spousta místa a nikde se netlačíte na pláži se stovkami lidí. Moře nádherně modré, čisťounké. Mezi turisty převládají starší angličané, je tu v noci tedy klid.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

snídani v hotelu tradičně řecky slabá, 1 druh šunky, 1 sýr, nějaké marmelády, čaj z termosky, káva z automatu, rajče, pomeranče, musli a to je všechno. Tady je dovedená do absolutní "nedokonalosti", kdy nepodávají ani vajíčka, tedy pokud si je nezaplatíte 1ks=1EUR.

Podle ceníku je tato snídaně ohodnocena za 5 EUR, což je směšné. Pokud bych jel znovu, v okolních tavernách koupíte snídani za 5-8 EUR a to je pořádnéá anglická snídaně s všim všudy.

V řecku mít polopenzi nebo all in je nesmysl, můžete každý večer dle chuti chodit po tavernách, dát si na co máte chuť, hledat čerstvé ryby, tradiční řecká jídla, dobré víno, prostě to, co je na řecké kuchyni to nejlepší. (pro milovníky mořských ryb doporučuji vesnici Katelois pár km od Skaly, kde mají neskutečné výběr čerstvých ryb a darů moře)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je prakticky u pláži, v ideální poloze ve středisku. má hezký bazén, bazénový bar, do može 100m. Má nádhernou zahradu, plnou květin, keřů, krásný trávník. Zahradník si zaslouží velkou 1.

Rodinný hotel, personál v pohodě (jako všichni řekové), všude čisto.

Pokoje jsou poměrně malé, ale stačí, klimatizace je zastaralá a my ji měli nad postelí, takže nám foukala přímo na krk, což není uplně ideální, ale dá se stím žít. velký plus za poměrně velkou a pohodlou postel!

V recepci je free wifi (což bohužel není v řecku tak úplně běžné a nechávají si za to platit), která má přesah i k části bazénu a do pokojů nad recepcí, kde jsme bydleli.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

široká, dlouhá a asi největší na ostrově. dost místa, dost lehátek (bohužel u našeho hotelu si je zkasírovali za 5 EUR/den), přestože u baru máte konzumaci. Nicméně klidně můžete ležet zdarma u bazénu a do moře se chodit koupat, nebo si lehnout na chvíli na krásně vyhřáté kamínky na pláži- doporučuji :-)

na ostrově jsoukrásné pláže jako Makris Gialos, Antisamos které určitě navštivte, nicméně jsou poměrně plné a není tam takový klid jako ve Skale.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Na pláž přes silnici, málo provozu, klidná a hezká, v pěším okolí spousta taveren, obchůdky, pár barů. Nic velkého,ael dostatečný výběr. Je to od hotelu blízko, ale dost na to aby to nerušilo.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

klidná hezká dovolená, čisté moře, hezké pláže, dobré jídlo v tavernách. Autem za pár dnů uvidíte celý ostrov, ideální pro odpočinek jak starších lidí, tak párů a i rodin s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kefalonia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání