Napsat recenzi

Studia Zoi

Recenze hotelu Zoi Studios ** (Řecko - Kefalonia - Lixouri)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vřele doporučuji, již kvůli poloze studii - 30 m k moři (sice přírodní pláž bez lehátek a slunečníků, ale zato se sprchami. Na slunci se nedalo vydržet, teploty okolo 35), 300 m do velkého supermarketu, ke seženete úplně vše.

Toto ubytování je pro rodiny, které nechtějí v hotelích stát fronty na snídaně a večeře

a čekat do dostanou ve stanovený čas. Zde jste svým pánem, co si koupíte a uvaříte, to máte a kdykoliv. Mi to takto praktikujeme již více jak 13 let a jsme zcela spokojeni, zvláště, když na dovolené nešetříme a je nám zcela jedno, že malá Plzeň 0,33 ltr. stojí 1,92 EUR a pod.

( Pozn. a to jsem vloni chtěla na last minut do Lixouri - studia See Breze. Ještě, že jsme nejeli. Do Lixouri svižnou chůzí 10-15 minut pěšky, obchod daleko a přírodní pláž jako u nás.)

Není na to být v centru dění !!!

Ubytování  průměrně (5/5)

Každý den úklid, až jsme ho obden odmítali. Součástí úklidu a výměna ručníků, popř.

prostěradel a povlaků na polštářky, samozřejmě odnos odpadků a prázdných lahví a pod.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vlastní česká kuchyně, je česká kuchyně - maso na 11 dní nás u řezníka vyšlo na 40 EUR.

A byl gulášek, hovězí na houbách, český knedlík z domova, hovězí polévka s domácími nudlemi, samozřejmě i rychlovky na nudličky s bramborem, vynikajícím rajčatovo okurkovým salátem a tak bych mohla pokračovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Základní vybavení kuchyňky, kde vše stačilo (rychlovarná konvice, lednice, plotýnka,

2 hrnce - to si radši ještě jeden cestovatelský z Phodosu vozíme již léta sebou, pánvička,

příbory, talíře, hrnky vždy pro 4 osoby) Co více si přát

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Součástí přírodní neudržované pláže jsou sprchy. Moře svojí hloubku ideální pro neplavce,

děti - nádherná průzračnost vody, všude písek (jen místy pod hladinou travnaté paloučky,

cca 150 m od břehu, pro šnorflování parádní podívaná). Žádné naftové fleky z blízkého přístavu ani od lodí proplouvající do hlavního města

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klid, pohoda, studia Zoi mají okna na moře a pěší zóny, takže žádný ruch aut z hlavní silnice. Ani přelet letadel nevadí, jsou již dosti vysoko, trajekt končí cca okolo 23.oo hodin

Celkový dojem  průměrně (5/5)

SUPER !!! Jednou bych chtěla na obdobném místě být celé léto

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kefalonia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání