Napsat recenzi

Zacharula s Melissou zklamání

Recenze hotelu Zacharula Studios ** (Řecko - Kefalonia - Lassi)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Okolí studií Okolí studií
  • Před naší terasou Před naší terasou
  • Okolí studií Okolí studií
  • Hned vedle studii Hned vedle studii

První dojem dobrý, pokoj i terasa prostorná, na první pohled čisté.Ovšem třetí den byli v pokoji a v koupelně velcí švábi!Odpovědˇdelegátky"to víte, příroda".Do ranních hodin řev karaoke z blízké taverny a každé ráno ve 4h budíček kohoutů paní domácí.Drůbež, krůty,slepice,kohouty,kozy,chová paní domácí v těsné blízkosti studii a nechává je volně běhat po areálu.Celý areál je neudržovaný, smetiště!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Za ty švábi musím dát 2, jinak kuchyně vybavená slušně,vynášení košů denně, výměna ložního a ručníků 2x za pobyt.Plus velký pokoj i terasa, docela pohodlné postele.Studio č,8 prímo u bazénu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vlastní, v okolí hodně dobrých taveren.Bohužel v Lassi není pekárna, pouze pár marketů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Bazén katastrofa, v den našeho příjezdu 17.9 2018 byl bazén kalný, zelený,kluzké dno, evidentně nečištěný!Až po upozornění delegátce, začala paní majitelka bazen luxovat 1x, byl však stále zelený a to ješte 7 dní.Okolí bazénu neudržované, trus od slepic,krůt,kohoutů!Sprcha u bazénu plesnivá!

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Fantatastické, Makris Gialos úžasná i počasí krásné!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Velmi zanedbané, velká ohrada s drůbeží v těsné blízkosti srudii!Volně pobíhající drůbež po areálu, všude slepičince a to ranní buzení kohouty, bylo jich tam asi 6, děsné!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Kefalonie krásná, ale Zacharulu s Melissou nedoporucuji!S manželem jsme se 10 dní nevyspali, neodpočinuli, takže pěkně děkujeme p.Baraník.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Nesouhlasím - 28. 9. 2020 14:50

V Zacharule jsme byli již dvakrát a mám naprosto jinou zkušenost. Bazén vždy dokonale čistý, venkovní sprchy naprosto v pořádku. Ano, paní chová slepice, ale za celou dobu jsme o nich ani jednou nevěděli a ani na trus jsme nenarazili. Naopak paní Zacharula velice příjemná, darovala nám několik rajčat ze své zahrádky. Šváby jsme ani jednou neměli. Ano, je tam třeba hodně cikád, ale to je snad v Řecku normální. Ani jednou nás ruch nebudil. Jednou jsme byli ubytováni u bazénu, jednou nahoře k hlavní silnici. Počítám, že jste též měli klimatizaci. Takže poté co jsme ji večer pustili a zavřeli okna a dveře, nebylo z venku vůbec nic slyšet. Naopak hudba z nedaleké taverny byla velice příjemná - když jsme večer seděli na terase a odpočívali. Takže tak :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kefalonia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání