Napsat recenzi

Krásný ostrov, příšerný hotel

Recenze hotelu Bluu Bahari Hotel *** (Řecko - Karpathos - Arkasa)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jezdíme na řecké ostrovy již 15 let a vždy do podobných typů ubytovacích zařízení. To, co jsme zažili v Arkesii, se nedá v krátkém shrnutí popsat.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování byl řecký standart. Protože jsme měli více lůžkové studio, neměli jsme pokoj v hotelové budově, ale v "kozích chlívkách" postavených mimo hlavní budovu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Při obědech a večeřích se dalo vždy něco vybrat, ale snídaně byly dost katastrofální. Řecký jogurt byl za celý pobyt jen 2x, a to ještě na úkor vajíček, rajčat nebo čehosi zapečeného. Prostě vždy bylo jen jedno z toho. Vajíčka byla také pouze 2x, a to jen natvrdo. Večer bylo totéž se zmrzlinou, moučníkem a ovocem (jedno nebo druhé nebo třetí, nikdy dohromady).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Všichni z personálu se celou dobu vytrvale snažili, aby se k nim žádný host někdy příště nevrátil zpátky. Byli nepříjemní a nevšímaví. S výjimkou toho, že host něco "provedl", to si všimli ihned. To, že je malý výběr jídla bych přešla, ale že u něj stojí dva drábi a střeží ho, to už je trochu moc. Nikdo se neusmál, ani na děti.

Na pool baru je celkem zbytečně barman, protože nemá, co nabídnout. Nealko a pivo s vínem jsou samoobsluha a tvrdý alkohol až do večeře neseženete. Při večeři začne samoobsluha i na Ouzo, jelikož střešní bar je prázdný a pití si tam musíte donést z jídelny (do 22 hod.).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je krásná, písečná, stále větší či menší vlny. Byla často plná, 2/3 tvořili Řekové. Cesta na pláž je necelý 1 km. Zajímavější pláže jsou na východní části ostrova (Apella, Kato Lakkos, Achata ...) a není to k nim daleko. Hodně se využívají motorky a skútry, ostrov je malý, ale samá zatáčka.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Moře, pláže a hory vyrovnaly negativní dojem z hotelu. Nejlepší bylo, moc se tam nezdržovat a vyrazit do přírody!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání