Napsat recenzi

Karpathos ano, hotel Arkesia už nikdy!!!

Recenze hotelu Bluu Bahari Hotel *** (Řecko - Karpathos - Arkasa)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 261x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Karpathos ano, do hotelu Arkesia už NIKDY více !!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Takže oblečení celou dovolenou v kufrech díky smradlavé, plesnivé skříni a stará, komunistická, koupelna absolutně neodpovídající té na obrázku (prý je rekonstruována jen polovina hotelu), odporný zatuchlý závěs ve sprše, který jsme raději hned sundali.

Obyčejné dvě spojené postele s "na štěstí" čistým povlečením, praktický kosmetický stolek a malý balkon s krásným výhledem z části na moře a z části na bazén s bohužel plesnivými potahy na lehátkách.

Tohle si vybavím pod pojmem ubytování na Arkesii.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Ono celkově tou pohostinností Řekové moc proslavení nejsou, ale tak ubohé, chuďoučké rauty jsme ještě nezažili.

U snídaně zapomeňte na čerstvé pečivo, k dispozici je jen trvanlivý toastový chléb, ten co se nezkazí ani po půl roce a když už se rozhodnou dopřát hostům housky nebo rohlíky tak kuchyni opustí asi 8 kusů které rozebere dalších 15 lidí před vámi, jinak se můžete těšit na plátkový sýr a levný šunkový salám (někdy i dva druhy), šunku kuchyně dopřeje tak 3x za celý pobyt. Plus má raut každé ráno tzv. "talíř s překvapením" je to talíř na kterém se objeví buď zelenina nebo pár rozkrájených vajec na tvrdo, nějaké sušenky nebo jednou byly dokonce párky myslím.

U oběda se málo kdy dočkáte masa, ale jeden druh ryby se většinou najde, jinak nikdy nechybí plech omáčky, a plech těstovin, rýže, hranolek nebo dušené zeleniny. (samozřejmě v kombinaci max dvou surovin, nikdy vše najednou). Po obědě vám provokativně dá jakýsi údržbář k bazénu talíř se sladkým co zbylo od snídaně (buchta nebo sušenky) není to však pravidlem.

A pak večeře, konečně maso?...ano, asi 10 malých spečených kuřecích plátků rozložených na obrovském plechu, takže to vypadá že se rautem prohnalo už stádo hladových chlapů, vy jste však první. A číšnice stojí, blbě čumí a čeká až vezme poslední kousek masa asi pátý člověk v řadě (jelikož je malé a každý si naloží aspoň po tři kusy), pak teprve bere plech a posílá ho do kuchyně kde dalších ubohých 10 kousků připravují asi 15 minut.

Poslední věc kterou si nemohu odpustit je balíček místo oběda, který si můžete nechat připravit, když se rozhodnete pro celodenní výlet (dva suché toustové chleby bez másla + 2 plátky šunkového salámu + čistá voda 0,03l) :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

O řecké číšnici v jídelně, která jen stojí, jídlo nedoplňuje a máte pocit že je tam jen aby hlídala jestli někdo nestrká jídlo do tašky nebo nečepuje pití do pet láhve jsem se již zmiňovala. (viz. historka jak si naše známá chtěla vzít na pokoj trochu čisté vody aby zapila tabletku když v celém hotelu pitná nebyla a následovala hlučná scéna číšnice která stihla přivolat i recepční a bůh ví koho ještě)

Trochu na mne možná personál (cca 6 osob i s uklízečkou) působil jako kárány z hora majitelem, nucen ve všem extrémně šetřit a tvářit se jako že je to úplně běžné a normální.

Za zmínku už asi stojí jen delegát, který dobře ví jaká je situace na hotelu, rok co rok sleduje zděšené tváře ubytovaných hostů a bohužel s tím nedokáže nic udělat.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž byla naše spása. Nádherné čisté moře, obrovské vlny, písečná pláž a beach volejbal. Poměrně čistá a udržovaná se sprchou.

Od hotelu jste se sice pořádně prošli, cca 15-20 minut v tom vedru pěšky není nic příjemného, ale pořád lepší než cesta tím jejich starým rozpadlým tzv. "minibusem" jak všude s oblibou provozovatelé CK zveřejňují.

Rozhodně stojí za to půjčit si skútr pro dva nebo malého jeepka pro čtyři a celý den projíždět odlehlé pláže, jsou nádherné. Od azurových s bílými kamínky po písečné s modrými hlubinami, větrné i klidné a na většině jste úplně sami.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jediné co nás uklidnilo byl fakt, že se našli nešťastníci, kteří za tenhle pobyt dali mimo last minute ještě více peněz než my. (cca 14.000,-/os.)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání