Napsat recenzi

Varování

Recenze hotelu Bluu Bahari Hotel *** (Řecko - Karpathos - Arkasa)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 854x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Souhlasím s předchozí recenzí, nikomu tento hotel nedoporučuji, pokud si nechcete připomínat dobu před 40 lety na dovolených v Bulharsku.

Personál arogantní, pokud se vyskytne problém. Zřejmě škola od arogantní bulharské majitelky. Večer se asi vypouští kanalizace, takže smrad nepředstavitelný.

Bazén špinavý, nikdy jsme neviděli, že by ho čistili. Zato večer jsou k vidění potkani.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Uklízela hodná a milá bulharka, která ale neměla potřebné vybavení k úklidu.

Takže na podlaze zůstávaly třeba vlasy od jiných ubytovaných.

Koupelna hrůza a děs. Smradlavý zatuchlý závěs na sprchování, voda tekoucí až do pokoje. WC neodtékalo.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Slibované all inclusive neexistovalo. Leda v hlavě majitelky. Byla to bída s nouzí.

Když došlo pití v pondělí, tak nám bylo řečeno, že bude až ve středu. Děti nemohly dostat

ani zmrzlinu, ta stála nedostatečně zakrytá hadrem. Byla jednou za tři dny. Žádné zákusky a ni ovoce kromě melounu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Kulturní a sportovní vyžití žádné, kromě stolního tenisu, který ale v tom velmi větrném počasí nešel hrát. Vybavení zastaralé.

Animační program nulový.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Vzdálenost zhruba 1 200 m. V horku velmi namáhavé. V žádném případě nedoporučuji pro starší a méně pohyblivé lidi. Pro děti už vůbec ne. Pláž znečištěná nedopalky a plastovým odpadem. Teplota vody skvělá, ale často velké vlny a větrno. Lehátek a slunečníků nedostatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu je velmi zaneřáděné odpadky, neupravované. Večer není kam jít. Pozor, musí se chodit po silnici, a vyhýbat autům.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Ostrov jako takový je jistě velmi zajímavý, není zde mnoho turistů, davy lidí nehrozí.

Musíte mít ale auto k poznávání jiných , hezčích míst a pláží. Místní doprava je nedostatečná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zuzka: Věc názoru - 15. 10. 2014 19:06

Dobrý den! Běžně nereaguji na příspěvky, ale přece jen na tuto recenzi mi to nedá. Je mi 51 let, na dovolené v hotelu Arkesia jsem byla se svojí dcerou a s 4 letým vnoučkem. Z pobytu jsem byla velmi nadšená, ostrov je nádherný, lidé usměvaví a vstřícní. Upřímně- s úsměvem na tváři si pročítám negativní komentáře a postřehy lidí, kteří zřejmě od 3* hotelu očekávájí komfort na úrovni 5* hotelu. Právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli nenavštívit africké země, kde se hoteliéři předhánějí v nabízeném přepychu, který hostům strčí až pod nos bez jakékoliv úcty k sobě samým. V Řecku jsem se setkala s místními, kteří si ještě zachovali sebeúctu a nemají zapotřebí ohýbat hřbety. Co se týká neuklizených pláží - nad tím bychom se měli zamyslet především my, turisté. Jelikož jsem Karpathos navštvíla mimo sezonu - v červnu- nemůžu si na nepořádek stěžovat. Naopak - každý den byly na pláží k vidění plné odpadkové pytle, které naplnili právě ti "líní Řekové". Hotel tedy odpovídá 3*, taktéž strava, proto ano, varování pro ty, kteří jsou zvyklí na all inclusive dovolené v Egyptě, Tunisu, apod. Děkuji, Zuzana reagovat

Bára: Výše zmíněná recenze je absolutní nesmysl - 1. 7. 2015 10:07

Dobrý den, nevím který "chytrák" psal tuto šílenou recenzi, ale snad ani jedna věta není pravdivá. Tipuji, že si tato osoba spletla hotel i ostrov, nebo si nedovedu vysvětlit, proč chce tímto způsobem hanit jinak úžasný hotel a jejich služby. V tomto hotelu jsme byli letos v červnu a vše bylo bezproblémové. Pokoje velmi čisté, personál nad míru ochotný, na recepci dvě velmi příjemné slečny (slovenky). Bazén čistý, čistil se každý den! Lehátek dostatek a pláž je cca 10 min. pěšky, ale k dispozici je i zdarma hotelový minibus. All inclusive bylo také skvělé, jídla se měnila a za těch 12 dní jsem měla vždy něco jiného. Pití bylo k dispozici neustále. Vrátila bych se tam hned. Celkově ostrov překrásný a znovu bych volila právě tento hotel! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání