Napsat recenzi

Absolutny relax v Grecku

Recenze hotelu Mary Popi Hotel & Apartments ** (Řecko - Kalymnos - Panormos)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • cesta na plaz cesta na plaz
  • Plati Gialos plaz Plati Gialos plaz
  • telendos a prazdne plaze telendos a prazdne plaze
  • Kos pristav Kos pristav
  • ubytovanie ubytovanie
  • okolie ostrova okolie ostrova
  • cesta na plaz cesta na plaz
  • vecerny pohlad z mesta vecerny pohlad z mesta
  • rekama na ubytovanie rekama na ubytovanie
  • Telendos Telendos
  • Mesto vathi Mesto vathi
  • taverna Kalymnos taverna Kalymnos
  • vyhlad z apartmanu vyhlad z apartmanu

Ak chcete mat pokoj od preplnenych dovolenkovych destinacii, tmoliacich sa milionom dovolenkarov z 30 krajin sveta vyberte sa na ostrov Kalymnos, kde chodia po plazi maximalne domaci a vy si oddychnete od stresu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytovanie bolo v studiu- 4 lozkovou- 1 manzelska postel mensich rozmerov a 2 postele odelene, kt. sme spojili pre deti, 2 nocne stoliky, 2 skrina velka, stol a 2 stolicky, na terase dalsi stol a lehatko,v kupelni sprcha, umyvadlo a toaleta, kuchynsky kut vybaveny zakl. vecami- cca. 3 hrnce, 5 poharov, 5 salok, 5 plytkych tanierov, odporucam vziat struhadlo, varechu ak chcete varit po nasom :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

vasrili sme si sami, za stravu sme minuli asi 150euro za 11 dni, obchod je 3km od ubytovania ale domaci pan Jorgas vas velmi rad a ochotne vezme do obchodu hocikedy autom, Rano chodi pekarske auto presne o 8,00 je pred apartmanmi, mozete si teda dopriat cerstve pecivo kazde ranko, V supermarkete jedlo sice drahsie ako u nas- ale ste na ostrove vsetko treba doviezt- na to treba pamatat! kupovali sme ovocie a zeleniniu hlavne, maso- kur, prsia asi 7e/kg, zemiaky 0,8oe/kg, banany 2e/kg, strava v restauraciach je roznroda, mozete najst souvlaky od 2,50e, takze neni extra draha

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Tento apartman sa nachadza 3km od rusneho mesta a mate tu absolutny pokoj a klud, plaz je 150m od ubytovania, cize tu chodia len domaci, je tu pokoj, ziadny hluk, domaci pan s rodinkou sa snazia splnit vam co vam na ociach vidia, nosia vas do obchodu, nosi vam vodu- ta ich je silne mineralizovana, pre nas nezvyk, maju vlastny bazen, co je uzasne pre deti aj pre vas ak more studene co rozburene, alebo si chcete len polezat par krokov od izby. Domaci je neskutocny muz a vsetky nedostatky co ma toto ubytovanie vyvazuje svojou ochotou a milotou:) ma svojsku anglictinu, ale dohovori sa s kazdym, zije pre svoj bisnis, dokonca nas povozil po ostrove.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

plaz je kamienkova aj pieskova, s vlnami zial lebo ste na tej strane ostrova kde su vlny, ale da sa v pohode kupat. plaz bola cista, s lehatkami a slnecnikmi zadarmo, stacilo si kupit drink na plazi

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

okolie je plne ubytovani, avssak je tam klud a ste daleko od mesta takze stale len pokoj a klud, ziadne divoke vecierky, vecerne cule rozhovry v kaviarnach a tavernach, pokoj a klud,

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Myslim ze aj takuto dovolenku treba zazit- mat pokoj a klud od vsetkeho a vsetkych! sklamal ma pristup delegatky- aeolus- ze sa tam ukazala len raz a kaslala na nas, ziadna ochota a milota- mobil zdvihala so slovami- kto ma zase otravuje? myslim ze mnoho inych by jej pracu zvladlo lepsie, nehovoriac o tom ze nevedela po grecky:( co bolo sklamanim ked idete do Grecka s Grekmi ako vravi ich reklama. Nemala dobre informacie o sluzbach v okoli, nevedela o ostrove. Mala zly time keeping- cakali sme 1 hod. po prilete na transfer lodou ale ze pri odchode nas poslala lodou o 6,30 ked nam letelo lietadlo o 00,20 a mohla nas kludne poslat o 9 lodou, to nas dost nahnevalo lebo sme tam 2 hodiny museli zabavat deti. Nas celkovy dojem bol taky ze sme prisli zrelaxovany, boli sme tam s dvoma malymi detmi 2 a 4 roky, tie sa tesili lebo domaci ma na vedlajsom pozemku zvieratka- psikov kozicku,zajaciky, cvachtali sa v bazene, a domaci bol vzdy mily a ochotny. odporucila by som tuto dovolenku takym co chcu mat pokoj a necakaju ze budu v centre ruchu. Cely ostrov sa da prejst za 2 dni na motorke, odporucame plaz na Telendose, kde bol absolutny klud, dostanete sa tam 10 min plavbou na lodke, ale bolo tam krasne a este vacsi pokoj- nase deti same na celej plazi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalymnos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání