Napsat recenzi

Krásná rodinná dovolená

Recenze hotelu Hotel Porto Angeli **** (Řecko - ostrov Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 83x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkný hotel, čisto, dobré jídlo, milý personál a dobré služby. Dovolená v tomto místě určitě stojí za to. Dovolená v komplexu Porto Angeli je vhodnější pro rodiny s dětmi, něž pro páry či důchodce, ale pokud vám nevadí děti, kterých je tu spousta tak určitě na toto místo vyražte. Skvělé služby hotelu jsou samozdřejmostí a usměvavý personál taktéž.

Ubytování 

Čisté, moderní, neopotřebované, plně funkční. Denně úklid, čisté ručníky.

Strava a stravování 

Perfektní, velký výběr, dobrá kvalita, ani z jídla ani z pití jsme neměli žádné problémy.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Bez komentáře vše výborné

Pláž a moře 

Pláž je přes malou cestu cca 50m před hotelem, občas po ni projede auto, takže to není příliš bezpečné pro děti, ale nám to nevadilo. Negativum pláže, větší kameny, chybějící záchody, pláže patřící k hotelu jsou dvě, ale celkem malé, do baru musíte chodit až do hotelu cca 200-300m. S pláží jsme moc spokojeni nebyli, ale naši dovolenou to nijak nezkazilo, jelikož to bylo opravdu jediné negativum tohoto místa.

Okolí hotelu 

Několik místních taveren a mini obchůdků, žádné velké nákupy či rušné bary. Promenáda moc pěkná není, ale postačí vyžití v hotelu.

Celkový dojem 

Celkově jsme moc spokojeni. S vypůjčeným autem jsme se dostali i na nádherné pláže v blízkosti Stegny, cca 10min.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Řecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání